O Varecha.sk

Vytlačenie receptu

kvakac - fotkakvakac, 7. apríla 2020

Mám na redakciu otázku. Prečo mi teraz recept nejde vytlačiť s obrázkami? Pred dvoma týždňami som si v starom dizajne normálne vytlačil recept aj s obrázkami. Teraz to v starom dizajne nejde vôbec a píše mi - Web Varecha momentálne nemôže spracovať vašu žiadosť. A v novom dizajne mi vytlačí iba text bez obrázkov. Ma ešte niekto s vytlačením receptov problémy? Môžete to prosím redakcia vysvetliť?

@zareaguj


Diskusia k téme

kvakac
Tak ja neviem čo si mám o tom vašom partizánskom mlčaní myslieť vážená redakcia? Aj text som upravil, lebo pri písaní mi vyhadzuje niektoré slova a nič žiadna oprava. Ja viem že je ťažká doba, ale aspoň odpovedajte. Ďakujem.
redakcia
@kvakac (8.4.2020 10:03)

Dobrý deň,

stáva sa, že na otázku niekedy odpovedať len tak z fleku nevieme, najmä čo sa týka technických záležitostí. Redakcia nerieši a nevie všetko. K mnohým veciam sa musia vyjadriť iné kompetentné osoby, ktoré, samozrejme, nie sú nonstop online. Takže to tiež nejaký čas trvá, to je snáď pochopiteľné.

Sfunkčnenie tlače v starej verzii bude vyžadovať programátorský zásah. Ani v starej verzii už však pravdepodobne nebude možné tlačiť recept s fotografiami, ale len v zjednodušenej verzii bez nich.
Pekný deň.
kitty
Dobrý deň, úplne súhlasím s názormi ostatných, formát tlače receptu aj s obrázkami jednoducho chýba - to nemôže byť až taký technický problém, možno by bolo vhodné požiadať tvorcu stránky, aby navrhol dve verzie tlače receptu - jednu bez obrázkov a druhu s obrázkami - tak, ako to bez problémov funguje na niektorých iných stránkach s receptami. Ďakujem
2x kvakac a haji
kvakac
@redakcia (8.4.2020 11:06)

Ďakujem vám za odpoveď, aj keď ma neuspokojila. Aspoň viem na čom som. Tak ak teraz budem pridávať nejaký recept tak bez obrázkov, aby som vám nepreťažil sieť.
kvakac
Ďakujem ostatným varechačom za odpovede. Aspoň viem, že nie som sám kto má stým problém a nemám pokazený počítač.
1x haji
evanaaa
Tiež som spozorovala zmenu v pridávaní komnetárov, dala som koment pod recept a potom som ho nevidela, nejaký čas mi trvalo, kým som si všimla, že je možnosť pozrieť si všetky komentáre na druhej
strane. Nechápem ani po vysvetlení, prečo nemôžu byť komentáre všetky pod sebou na jednej ako doteraz. Niekedy bolo tých komnetárov aj 70, ak nie viac, Varecha kedysi bola omnoho viac "zahltená" ako dnes a neboli s ničím problémy. Teraz treba vždy preklikávať na jednu, potom na druhú stranu a zase späť....to je úžasné zľahčenie a zlepšenie....ja sa do tých technických, či akých, problémov nerozumiem, len neviem pochopiť, prečo sa dobré mení na horšie. Na iných stránkach som nič také nepostrehla. To je len moje laické chápanie problému.....
redakcia
@abdul (8.4.2020 11:41)

Napísali sme, že pravdepodobne. Počkáme si na IT riešenie tohto problému a potom sa definitívne uvidí, či sa budú fotografie v receptoch dať tlačiť alebo nie.