Rôzne

Výhra v súťaži varecha

tanulik20 - fotkatanulik20, 29. apríla 2012

Dobrý deň.Chcem sa opýtať kedy sa doručuje výhercovi výhra, alebo či vôbec kontaktujú osobu ktorá bola uverejnená ako výherca v magazíne Varecha.Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

mariaklara
V magazíne som mala dva krát uverejnené recepty, ale to asi neznamená, že som niečo vyhrala. Neviem, možno sa mýlim.
evanaaa
@mariaklara , recept hneď na začiatku je súťažný, tie Varecháčske sú na konci, ale asi nesúťažné, aj tie tvoje som tam videla.
lia66
Ja som vyhrala a nekontaktovali ma...prvý krát mi výhra dorazila rýchlo-tak do troch týždňov určite!...s druhou bol trošku problém-ale musím podotknúť, že to nebola chyba tých, čo výhry posielajú(nie je to totiž pravda, ale...fú zabudla som-aspoń mi to takto bolo vysvetlené)...milá poštárka u nás vôbec nebola a nedala ani oznam, že mám niečo na pošte...ja som napísala na varechu, kde boli veľmi milí a zistili sme spolu čo sa stalo...veľká ochota z ich strany, pretože ja som sa informovala až vtedy, keď už naša pošta poslala balík nazad...a ako veľkí profíci mi ho(perex?-myslím, že to oni) poslali nazad...kuknem na majl-napíšem Ti a kontaktuj ich...tá pani je tam veľmi ochotná!!!
tanulik20
@lia66 ďakujem veľmi pekne.Skúsim sa najprv ozvať do redakcie a zistím čo a ako.Prajem pekný večer.
petka1982
Ahoj,chcem sa opýtať,či ti už výhra dorazila,lebo tiež čakám a na mail nikto neodpovedá :-( Ak by si mohla,poslala by si mi kontakt na niekoho,kto to vybvuje? petra.patkos@yahoo.co.uk Dakujem :-)
tanulik20
Ahoj.Ešte mi žiadna výhra neprišla ale chystam sa tam volať, tak dám info.