Rôzne

Všetko z lesného ovocia...

ingrid65 - bez fotkyingrid65, 30. júla 2011

Včera som objavila túto super stránku.Super recepty, fantázia.
Momentálne nemám prácu a tak robím na malom projektíku, kde zbierame receptíky na kompóty, lekváriky, nápoje , koláčiky, proste všetko, na čo sa dá použiť lesné ovocie/maliny, černice, čučoriedky, drienky, ale aj baza, púpava a všetko, čo Vás napadne/.Niektoré z Vašich receptov idem čo najskôr vyskúšať spolu s kamarátkami.
Nerada by som Vám ich ukradla, tak ak by to bolo možné a boli by ste gazdinky ochotné a radi sa zapojili do nášho prejektíku, môžete aj nám poslať Vaše odskúšané recepty aj s fotomateriálom na našu adresu oz.sanca@gmail.com . Radi vyskúšame, čo nepoznáme , vopred sa tešíme...
Ingrid

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Ingrid, veď pridávajte receptíky na kompóty, lekváriky, nápoje či koláčiky na Varechu. Na Vareche bude vaše recepty aj tak pozerať 100 krát viac ľudí, a niektorí z nich aj komentovať. Je zbytočné začínať ďalšiu stránku, a kopírovať tam recepty z Varechy, ktoré už aj tak sú na internete.... Vám to tak či tak nepomôže, lebo vyhľadávače vás budú penalizovať za duplicitný obsah...
ingrid65
Asi sme sa nepochopili, nezačíname ďalšiu stránku, ani nechceme kopírovať recepty z varechy ,len ak by nejaká gazdinka mala záujem a chcela by spropagovať svoj receptík v našom malom regionálnom projekte, podporenom z Grantového programu MAS Malohont, tak by sme to uvítali. Ak tento príspevok sem nepatrí , prípadne je v rozpore s Vašimi pravidlami, spokojne ho môžete vymazať.
Táto stránka sa mi aj tak veľmi páči a budem ju naďalej sledovať, je fakt super...
hubata
Veru sa pridávam na stranu nášho @tomasa : recept je niečo ako duševné vlastníctvo a bez súhlasu autora si ho nemôžeš len-tak okopírovať. Ako k tomu príde redakcia Pravdy ktorá má našu plnú dôveru a na úspešné prevádzkovanie tejto webovej stránky vynakladá finančné prostriedky?
ingrid65
Asi sa nerozumieme, nič nechcem kopírovať, ani Vás o Vaše recepty oberať, takže prepáčte. Asi som na nesprávnej stránke, týmto uzatváram diskusiu z mojej strany, žienky z môjho okolia sú naozaj ústretové a veľmi radi svoje receptíky poskytnú. Prajem Vám aj celému kol. web stránky pekné leto a veľa dobrých rád nápadov a receptov.
Ingrid
angelheart
Nechcela som reagovať, ale nedalo mi...žienky s Vášho okolia sú asi naozaj ústretové a možno by ste sa s ústretovosťou stretli aj tu, ale nie takýmto spôsobom. Nikto predsa nebude posielať recepty s fotkami cudzej osobe, keď ani poriadne nevie, načo sa využijú. A už vôbec by som o niečo takéto nežiadala na stránke, ktorá je plná receptov, redakcia vynakladá nemalé prostriedky, aby všetko fungovalo ako má a teraz sa vlastne máme všetci obávať, že niečo by mohlo byť aj skopírované ... Kopírovanie sa objavuje aj teraz, autor receptu, či fotiek je potom rozčarovaný, znechutený a už sa mu pridávať nič ani nechce...Možno máte dobrý projekt, ale zlú "formu".
alena45
Ingrid, vyjadri sa jasne, lebo ako vidíš, fantázii sa medze nekladú. Mne by vôbec nevadilo poskytnúť pár receptov pre dobrú vec. Nepociťujem to ako ujmu môjho duševného vlastníctva. Moje recepty si môže variť a fotiť každý, dokonca aj upravovať, vylepšovať, komentovať, kritizovať...
jerica
je na škodu že sa pani Ingrid neskontaktovala najskôr s redakciou , predišlo by sa podozrievaniu,ale to všetko sa dá doriešiť.
@kucharronald , si šikovný,lepšie si to nemohol spraviť ako takto to vysvetliť:-)
hubata
Kalendár môže vydať aj Pravda s našimi receptami, aby sa jej aspoň časť nákladov vrátila za to že prevádzkuje túto webovú stránku. Nehovorte že celkom neznámi ľudia by sa z a d a r m o babrali s vydávaním kalendára - veď koniec-koncov dostali na to euráče z nejakého eurofondu. Takže Ingrid a spol. vie že by sa obohatili na úkor redakcie.

Ale veľmi sa mi páčila okamžitá reakcia nášho adminka @tomasa : bola sobota podvečer a kľudne mohol byť niekde s frajerkou na diskotéke ale on okamžite zareagoval a bránil nás. Súhlasíte aby som poslala pochvalný e-mail do redakcie ???
akeber
určite....hubata má pravdu.....všetko je dnes o euráčoch.....a mne sa varecha páči..... určite vedenie tímu musí vynaložiť nemalé usilie aby to tu fungovalo