Rôzne

Voňavá sviečka

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 7. decembra 2010

Ahojte, prosím o radu. Keďže som škrečkovadlo (odkladám všetko, čo sa možno bude hodiť) nazbieralo sa mi dosť veľa zbytkov sviečok a tak by som si chcela vyrobiť sviečku, ale takú, čo v nej bude sušené ovocie a koreniny, aby nám rozvoňala byt vianočnou vôňou. Poradíte mi, čo by som tam mohla "zataviť" ? Ďakujem:)

@zareaguj


Diskusia k téme

stefanm
ahoj "ježikatka"...žeby domácu slivovičku?To by sa fajne "fetovalo". :)
jezibabka1
@ailuj82 dík,perfiš návod, len ja som skôr myslela na to, že aké ovocie môžem vysušiť a pridať, aby to rozvoniavalo:) pomaranč viem, že áno, ale ešte niečo iné by som si prosila, lebo sviečok mám plnú krabicu:))))
marianne69
Booze @jezibabka ,keby som bola doma hned ti poradim,mam perfektnu knizku o miesani voni do sviecok a ich vyrobe.Podla toho na aku prilezitost:ak vianocna tak pomaranc,klincek ,skorica,cokolada,ak romantikus:lupienky ruzi(susene),na vecer:levandula,materina duska.Robila som aj sviesku z ihlicia a pepermitu.Z hocicoho,suseda robila so susenych lesnych jahod s ribezlami....byliniek...buduci rok ti mozem poslat dobre tipy,ale to uz bude asi neskoro:-)
cistinka
no s tou tvojou novou podobou ťa už iste neprehliadnem :-)))
marianne69
....poslem,ale nezabudni pripomenut,ale musis pockat,trpezlivost ruze prinasa...:-)))ale najskor v juni 2011 :-((((
evanaaa
Pozrela som si výrobu tých sviečok, bola som očarená, taká nádhera. To je hotové umenie. Také sviečky som ešte nevidela.
hannah22
@jezibabka1 skúsila som to bez knihy zo zvyškov s pomocou voňavých olejíčkov a škorice aj vanilky, výsledok dobrý ale farba sa mi nepodarila ani na druhý pokus , svieti, vonia ale je sivozelená, niektoré zvyšky sú zradné, toť moja skúsenosť .... :))
hannah22
dievčatá ďakujem za tipy na výrobu sviečok aspoň sa poučím a doučím, díík .. :))