Rôzne

Vianocny pozdrav spoza velkej mlaky...

njdevil - fotkanjdevil, 21. decembra 2012

Ctena varechacska rodinka!
Dovolte mi, aby som Vam z celeho srdca popriala iba tie najlepsie Vianocne sviatky , nech su naplnene pokojom a mierom, zdravim a laskou v kruhu tych, ktory su Vam srdcu najblizsi, vzajomne porozumenie a uspesny Novy rok.
Dnes o 9:30 naseho casu v New Jersy zacali co minutu odbijat zvony 26krat za obete strasneho masakru v susednom state Connecticut, a pre rodiny obeti uz Vianoce nikdy nebudu mat to caro, ako kedysi...nie je to fer, Vianoce su o rodine, stasti, radosti a chvile naplne detskym smiechom a nie o smutku nad stratou milovanej osoby...
Dufam, ze varechacky a varechaci zijuci v state New Jersey prezili hurikan Sandy bez ujmy na zdravi a pomaly, ale isto napreduju zivotom...
Pohromy sa akosi nas valia, ale my sa nevzdavame, musim priznat, ze prave pohromy ludi viac zblizuju, som hrda na to, ako sa nase komunity dali bez reptania do kopy a bez akejkolvek vyzvy pomahal kazdy, kto len mohol...
A kedze ziaden koniec sveta sa nedeje, ( vsak nemam este nic napecene...) tak nam neostava nic ine, iba dat vsetky srdcia a hlavy dokopy ( vo svorke sa lahsie preziva :-), a vykrocit do Noveho roku s vierou a nadejou v to najlepsie.
Stastne a Vesele Vianoce, pokoj a mier na zemi!

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@njdevil , krásne napísané, a vďaka za pozdrav. Veru, je smutné, ak zomrie malé dieťa a ešte horšie, že rukou vraha, nebyť toho, malo by možno peknú budúcnosť a tej sa už viacerí nedožijú. A pre ich rodiny je to možno ten "koniec sveta" v určitom slovazmysle. Ĺudia prežijú hurikán a iné pohromy, ako spomínaš, ale besnenie jednotlivca nie, tam sú obete. Ale ozaj sa treba zomknúť, lebo v tom je najväčšia silav
Aj ja želám Tebe a Tvojej rodine šťastné a veselé sviatky Vianočné ( bez podobných a iných pohrôm), v kľude a tichu prežívať ich čaro, v pohode, bez náhlenia a do Nového roku 2013 ako píšeš, vykročiť tou správnou nohou!
tatranka
@njdevil Ďakujem za krásne prianie no s veľmi smutným podtónom.No žiaľ,aj takýto je život.Tebe želám v kruhu svojej rodiny pekne strávené vianočné dni.

njdevil
@evanaaa , @tatranka , dakujem , uzite si sviatocne chvile v pohode s rodinou, u nas budu Vianoce tiche, moj kruh rodiny tu je velmi maly, manzel, moj psik a ja, cela moja rodina aj so synom bude oslavovat sviatky po kope, co im tak len velmi potichucku zavidim,( nemohla som vycestovat kvoli pracovnemu zatazeniu...:-( ) ale na druhej strane som rada, ze tu rodinu este stale mam a ze vsetci sa maju k svetu...okrem toho mame skype... este raz stastne a vesele a pokoj v dusi!
radost
pozdrav a želanie šťastia ľuďom dobrej vôle na celej našej matičke Zemi..=ať mír dál zustává s touto..planetou..=
helca103
ďakujem aj tebe želám všetko dobré,krásne a radostné Vianoce


kuchticka
@njdevil , prajem i tebe vianocne sviatky plne lasky, radosti a stastia.
Velmi som spominala na teba ked narobil hurikan Sandy tolko skody i vo vasom state. Stale som myslela, ci a ako ste prezili vy-tvoja rodina, tal som rada, ze si sa ozvala.
hubata
@njdevil , ďakujem za krásne prianie z ďalekej cudziny a oceňujem, že i keď máš iné, dôležitejšie starosti že si si na nás spomenula. Želám všetkým ľuďom aby čo najskôr sa spamätali z prírodnej katastrofy, lebo máš pravdu: nešťastie zbližuje a tak želám hlavne veľa zdravia a spokojnosti a ostatné potom už príde.
sovka62
Ďakujem, @njdevil a napriek okolnostiam dúfam, že vaše Vianoce bude prežité v pohode, láske a spokojnosti.
janger
@njdevil , je to strasne smutne, co sa stalo...Tolko nevinnych obeti...Plakala som, ked som to v televizii videla. Aku strasnu bolest musia niektori ludia zazit...Napriek vsetkemu prajem tebe a tvojim blizkym pokojne a s laskou v srdci prezite Vianoce.
marianne
Aj tebe @njdevil krasne Vianoce prezite v zdravi,laske,spokojnosti a mieri.Lebo to je naozaj asi to najdolezitejsie...
babav
@njdevil ,prajem ti stastne a pokojne vianocne sviatky, aj ked su pre nas vsetkych v US poznacene smutkom z hroznej tragedie .I count my blessings!



danielas
Ďakujem za prianie, prajem Ti pokojné, oddychové sviatky plné lásky. Niekedy to život tak zariadi, že nás je pri stole menej. Dôležité je, že tí naši drahí sa môžu a radi k nám vracajú. Prajem Ti, aby si sa čo najskôr objala so synom a ostatnými členmi rodiny, lebo my mamy to proste tak máme radi... .-)
jerica
@njdevil Smutné , ale úprimné , nie je ľahké dať slová na papier keď je smútok v duši , pritom si sa nám , pre nás na Slovensku vyznala a zároveň popriala, čo aj ja Ti prajem , požehnané , pokojné Vianočné sviatky , Nový rok 2013 nech nám dopraje viac radostí ako starostí , prajem Tebe , aj všetkým našim po celej zemeguli :-)