Rôzne

Vesele Vianoce a stastlivy novy rok

babulienka - fotkababulienka, 15. decembra 2010

Drahi moji vareskari, prihovaram sa Vam poslednykrat z poza velkej mlaky. Vecer sa vraciam na Slovensko. Neviem kedy sa dostanem k pocitacu a tak Vam vsetkym chcem popriat vela stastia vela zdravia hojneho bozskeho pozehnania to je moj vins k Vianociam aj k Novemu roku nech nebude horsi ako terajsi. Dakujem Vam za spestrenie mojho pobytu tu na Floride ze som sa s Vami citila ako by som kecala lan z KE.Vela uspechov a tvorivych napadov prajem aj redakcii a vsetkym zainteresovanym. Varecha je fantasticka.

@zareaguj


Diskusia k téme

babi
Aj tebe prajem krásne Vianoce, hlavne šťastný návrat na Slovensko ado Nového roku veľa zdravia
tothka
Želám ti šťastný návrat domov a veľa, veľa zdravia v ďalšom období tvojho varechovania a nech ťa humor dlho dlho neopúšťa.
gitka2
@babulienka šťastný návrat ti prajem, iste ti budú tvoji najbližší chýbať a ty im... krásne Vianoce a štastný Nový rok (btw. bude aj moriak ?)
marianne69
Tiez sa pripajam,stastny let z poza velkej mlaky na rodnu hrudu a zelam krasne Vianoce a v Novom roku 2011 vela zdravia,pohody a spokojnosti.
lucylee
šťastný návrat domov a ešte sa k nám pridaj :)
torticka
Babulienka, aj ja sa pripájam k ostatným, prajem šťastný návrat a veselé vianočné sviatky a šťastný nový rok. Tešíme sa na Teba.
jeka
@Babulienka aj ja sa pripajám k ostatným,a prajem ti šťastný návrat,šťastné vianoce a šťastný a veselý Nový rok tu medzi nami varechačmi.
murgaska
Mili Vareskari,prajem Vam krasne Vianoce v kruhu Vasich najmilsich,stastlivy Novy Rok2011,vela zdravia a vybornych napadov do VARECHY.MM