Rôzne

Varecháči-hokejoví priaznivci,

aroooo - fotkaaroooo, 10. mája 2014

stíhate okrem bežných povinností, záhradiek, prvých jahôd, zemolezu,reďkoviek , šalátikov a kvetov sledovať aj našich hokejistov, ako sa Vám páči ich doterajšie hranie? Nechcem predbiehať a chváliť dopredu, ale od posledného ich vystúpenia sa mi ich hra nejak páči lepšie, čo vy na to??????

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
Slovaci do tohooooooo!!!!
Kde mame @mariamku ? Ved sa Tolko tesila na hokej. Ja som zatial nic nevidela , sledujem vzdy vsetko pozadu.
Tak mecjh sa im dari, budem fandit "ostosest"
mariamka
@kuchticka tu som, "v plnej polnej" sledujeme odusu @marianne detto isto sa tiez prihlasi,, uz aj co to nervov s bratmi sme si uzili,, ale cerstvy mlady tim, treba mu dat sancu,,, diky @aroooo za diskusiu, pekne si ju nastavila, v kontexte s varechou :))
hubata
Jasné: pozveme susedov aby bolo s kým dupať, oni donesú víno, ja spravím staničné čipsy a sledujeme. Len aj pri hokeji myslím na tie moje jahôdky: teraz keď by malo byť teplo, aby krásne červenali, tak sa váľajú v blate, lebo u nás strašne prší, aj niekoľkokrát denne, fúka silný vietor - no došlo psie počasie: ani psa nehodno vyhodiť z domu samého....... tak pošlite manželov.
aroooo
@hubat á , neboj, jahôdky od dažďa narastú, vodu potrebovali, len treba niečo vymyslieť pre tých našich hokejistov, čím ich ponúknuť, aby tie posledné minúty zápasu nejako lepšie ustáli, čo navrhuješ?
aroooo
no u mňa stačilo, hokej našich budem pozerať až sa bude hrať na dva polčasy !!!!!!!
kimlo
Zabudnite už konečne na to, že Slováci sú nejaká hokejová veľmoc... :-)
aroooo
@kimlo , ale boli časy, keď aj motyka vystrelila... a ako krásne, ale keď budú len 2 polčasy.... nádej tu je, nie?????
kuchticka
Stale nie sme v "plnej zostave", ved tu chyba @kecemis a dalsi.
@kimlo , vieme ze nie su Slovaci hokejova velmoc, ale predsa sa vzdy tesime z uspochov nasich chlapcov.
Slovensko do tohoooooooooooooooooooooo..............................
kukulienka71
Tiež fandím našim, ako správna patriotka, ale mám vážne obavy, že @kimlo má pravdu :-( Pamätám si, keď som na strednej každé MS so zaťatými päsťami presedela pred telkou, bolo to pre mňa pravé športové vzrušenie, potom už prišlo založenie rodiny, práca, iné aktivity, hokej sa mi pomaly vytratil z centra záujmov, a výkon našich chlapcov šiel tiež dolu vodou. Boli síce aj excelentné výkony, ale musíme byť realisti.
aroooo
no podľa mňa @Kimlo , určite sme lepšia "hokejová veľmoc" ako Francúzsko, len si zober naše výsledky / a to myslím aj v rámci Československa/, keď ako malé decko som sledovala naše zápasy, oni spolu tuším s Nemeckom, Švajčiarskom bojovali o udržanie a prehrávali s dvojciferným výsledkom. Tradícia hokeja u nás je určite dlhšia.Chyba bude asi niekde inde, dúfam, že spravia všetko pre to, aby nakoniec nevypadli.