Rôzne

Varecha v novinách Pravda

stela1967 - bez fotkystela1967, 17. decembra 2010

Ja by som sa len chcela vyyjadriť k dnešnému vydaniu receptov v dnešnej Pravde.Veľmi som sa sklamala ked som si ju kúpila ešte aj moju maminu som nahovorila nech kúpi aj mne aj sebe.No nič zaujímavé tam nebolo čakala som 70 receptov s peknými obrázkami ale polovica samá reklama a nejaký nezaujímavý rozhovor o víne.Ja som to len prelistovala a nič ma tam nezaujalo.Zbytočne vyhodené peniaze to isté mi volala aj mamina.Viem že tu sa dajú tu prečítať recepty ale nie každý má internet a ja si rada aj recepty lepím do zošita.

@zareaguj


Diskusia k téme

tinca
ja som to tiež raz kúpila, ale nič moc, na vareche je to iný zážitok. @stela1967 to je viac-menej pre tých čo nemajú internet, tým to poslúži
evanaaa
Aj ja mám Pravdu- Varechu, zbieram kupóny, mne sa to nezdá až také - nič moc, je tam dosť pekných receptov, aj keď tie stránky o víne mi nič nehovoria, u nbás žiadny alkohol nejde, nie som teda ani znalec vína, tak to nečítam. Všimla som si ale, že tam bývajú aj recepty z tejto " našej " varechy.
sovka62
Ja ju ako predplatiteľ dostanem každý piatok, takže môžem posúdiť. Pre človeka, ktorý nemá internet, je to naozaj dobrá pomôcka. Samozrejme, nepáčia sa mi všetky recepty, ktoré sú tam zverejnené, ale taký recept, ktorý by sa páčil všetkým asi neexistuje a vždy si tam niečo vyberiem.