Rôzne

UPDATE Master-mix

macusa - fotkamacusa, 18. februára 2012

Prosim Vas kde dostanem kupit ten zazrak?

Dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

sylvinka
nemáš v profile z akého si mesta,ak z Bratislavy,tak na Drieňovej ulici,náhodou tu mám pred sebou ich leták,ak chceš,napíš mi mail.
julica
To čo je? Má to názov ako "jedlo" pre kozmonautov :)
evanaaa
www.update.sk - Norbi Update, ak sa chceta zdravo stravovať a spozornieť by mali aj diabetici, na túto stránku ma pri jednej diskusii o diabete upozornila @alicina , ona tam kupuje napr. múku (Master-mix) so zníženým množstvom uhľohydrátov-sacharidov, zdravé sladidlá ako Xylovit ( Xylitol) a pod., potraviny bez cukru sladené aj stéviou a sukralózou, nájdete tam gaštanové pyré bez cukru a veľa iných výrobkov, pozrite sa na to. Jedna predajňa okrem Drieňovej je aj na Karadžičovej ul. ( BA). Ale aj v Trnave je jedna, pozrite si mapku.
twixinka
aj v Nitre je predajňa na tieto potraviny na Mostnej ul. blízko bývalej ferenitky. Už som od tiaľ mala pár výrobkov
macusa
DAKUJEM VSETKYM
uz je aj kupeny a v nedelu sa ho chystam pouzit
mamimna
@elisticka : V Trenčíne predajňa vraj bola a prednedávnom ju zrušili. Chceli by otvoriť, ak sa nájde niekto schopný a so záujmom o zdravú výživu a asi aj s dostatkom peňazí.
reset1
Nie je to žiaden zázrak, čítajte etikety ľudia. Kúpte si 0,5 kg sojovej múky za 0,85 €, 0,5 kg klasicej múky 0,45/2 = 0,225€ a máte 1 kg "zázračnej" update múky za 1,075€. Trenčín je zrušený, lebo nie je dopyt a produkty sú predražené. Penam chlieb diabetický stojí 0,89€, tresca od firmy Ryba je sladená sucralozou a je oveľa lacnejšia ako upadate. Umelé sladildlá sú tiež inde lacenjšie ako v update. Nemáte problém sa takto stravovať a oveľa lacnejšie. Bežná horčica obsahuje menej KJ ako Update v predajni, taktiež kečup. Je to ho dosť na trhu zdravej výživy,a hlavne lacnejšie, netreba sa orientovať len na jednu značku.
monulik123
ja som si objednavala vyrobky a dokonca som sa dala aj na tu celodennu stravu,,,,,U14 myslim teda ,ze to bolo take cislo,,,je to strava na cely den ,ktora spociva zo 4 jedal,,,,,niekedy sa nedalo najest absolutne a dost ma odradzalo,ze v piatok mi priniesli jedlo na cely vikend a v tom uz boli ranajky aj na pondelok,,,,ako premyslala som ,ze to asi neni najcerstvejsie,,,,,,,zabilo ma maximalne to, ze v mesiaci jul uz si presne nepamatam ktory tyzden to bol ,mali dovolenku a doniesli mi jedla na cely tyzden nasackovane a nakrabickovane,,,,,fuj,,,,,tak som stym prestala,,,,,myslela som si o tom svoje co vas asi po precitani tejto vety dorazi,ale nemyslim si ze strava na tento sposob je ta spravna,co sa tyka zdravej vyzivy,,,,,sice sa z toho schudne par kil ale to dokazete aj ked si pekne jedlo rozlozite do trojhodinovych intervaloch v mensich porciach a nebudete jest moc sladke a samozrejme chlieb ale namiesto toho tri kolecka polystyrenu a podobnych hovadin,,,,,takze ak ste mali zle stravovacie navyky ako ja a upravite si pekne stravu na 5 az 6 jedal denne v mensich mnozstvach a kludne pridate aj daku ryzu ,,,tak sa vam to jednoznacne podari,,,,,