Rôzne

Uložiť recept

damisa - fotkadamisa, 5. decembra 2011

recepty sa dajú uložiť môžem vysvetliť

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Chceš vysvetliť, ako ich ukladať, alebo potrebuješ ty radu od nás? Alebo máš niečo iné na mysli?
cinkla
Ja som sa uz tolkokrat stazovala, ze sa mi nedari otvorit moja kucharska knika a ani nemözem do nej pridavat nove recepty. Ani z redakcie sa mi nikto neozyva. Neviete v com je pes zakopany ?
hubata
Ja mám KK v poriadku, nemám problém. Skús napísať redakcii, určite zareagujú a pomôžu ti vyriešiť problém.
evanaaa
No, určite je v tom nejaký zádrhel, mne to ide vždy otvoriť, len čo ma hnevá je, že keď sa mi otvorí, hneď sa mi vysunú recepty z prvej priečky. Malo by to "počkať", kým si ja zvolím, čo potrebujem vidieť. Ale to je maličkosť.
damisa
ja som šla presne podľa návodu a keď kliknem na kuchársku knihu tak sa hneď otvorí a si prihlásená keď ju otváraš? asi sa treba obrátiť na redakciu
hubarka35
@evanaaa ja mám v prvej priečke neroztriedené čo planujem zaradit-či nie,alebo len tak v rýchlosti uložené...že ked som nemala čas,ale recept či foto ma zaujali....tak šup tam..a časom si to triedim.....
evanaaa
@Damisa , ako prihlásená? Ja sa vždy prihlásim na Centrum.sk, tam mám moju e-mailovú adresu a hneď sa dostanem ku výpisu receptov, ináč sa nehlásim. Ale stáva sa aneviem prečo, že si idem pozrieť recepty a pod nimi je, že sa mám prihlásiť, ináč nemôžem pridať komentár, a to prihlásenie je tesne pod komentármi alebo receptom.
@Hubarka , ja to mám roztriedené od tej doby, ako sa to tu aktualizovalo, len si občas pridám nový názov - novú rubriku.
marlena
Ahojte. Som tu nova a nejako sa mi nedary ulozit recept ktory ma zaujal. Poradite mi niekto prosim? Dakujem :-)
redakcia
@Marlena (30.9.2016 23:15)

Dobrý deň, aby ste si mohli vybraný recept uložiť do svojej Kuchárskej knihy (KK), musíte byť prihlásená na Varecha.sk (prezývka, heslo). Potom si recepty môžete ukladať do svojej kuchárskej knihy kliknutíme na tlačítko Ulož do KK (tlačítko so srdiečkom).



marlena
@Redakcia (1.10.2016 08:12)

Ďakujem za info. Už to ide. Asi som na to isla prilis rychle po registracii.
Este raz dakujem a prajem pekny den vesetkym :-)
redakcia
@Marlena (1.10.2016 09:29)

Niet za čo, sme radi, že sme Vám mohli pomôcť a tešíme sa na Vaše nové recepty!