Rôzne

Trvanlivý chlieb

blackwidow68 - fotkablackwidow68, 19. mája 2011

je vhodný trvanlivý slnečnicový chlieb pri chudnutí?

@zareaguj


Diskusia k téme

gabi58
Myslím že na chudnutie je najvhodnejší ražný chleba. Čím viac ražnej múky obsahuje tým lepšie. Treba pozrieť koľko ražnej múky obsahuje ten slnečnicový chlieb. Tie slnečnicové semiačka sú tam asi len na dochutenie.
viera1
Tesco-slnečnicový chlieb : 100 g = 1104 kJ/264 kcal ,tak to si myslím je veľa.On zdravý je,ale pri chudnutí nie je vhodný žiadny chlieb,ani pečivo.A slnečnica obsahuje veľa oleja.Ak tak len 50 g,čiže 1/2 krajca.Obsah ražnej múky je 18 %.
lucylee
julica by možno vedela, ona má prehľad v týchto veciach. Hovorí sa, že pri chudnutí je zlá biela múka. Celozrnná má skoro takú istú energetickú hodnotu, ale získame z nej vlákninu a je veľmi zdravá. Pozrela by som sa, koľko bielej a tmavej múky obsahuje.
vladkaku
... nemala by si jesť chlieb, ale ak bez neho nemôžeš vydržať (ako ja - aspoň kúsok :-) ražného ), daj si ho do hriankovača... neviem, čo to robí, ale podľa mojej váhy to funguje ...
janger
Pri chudnuti su vhodnejsie tmave a celozrnne chleby. Tie obsahuju kopu mineralov, vitaminov, vlaknin, takmer ziadny tuk a okrem toho nas dobre zasytia, takze dlhsiu dobu nebudeme pocitovat hlad. A pribera sa hlavne z toho, co si na ten chlieb natrieme, takze na to treba dat pozor...
zzdravo
urcite celozrnny, 80g chlebika je vhodna davka na ranajky ci desiatu, samozrejme so zeleninkou, platkom sunky a trochou masla. na olovrant ci veceru radsej knackbrote ci ako sa to pise, ma nizsi glykemicky index a menej kalorii, teda hlavne k veceru je lepsie sacharidy uberat
ak uz chces papat slnecnicovy, potom ho radsej uprednostni na ranajky
kuchticka
Pri chudnuti by sa mal chlieb obmedzit, a dost. Ked uz si dame na ranajky, tak najradsej tmavy, celozrnny. Nie biela muka, knedliky, kolacky!!!! Zelenina, zelenina a sem tam chude maso (kuracie prsia, ryba). Dodrziavat pitny rezim. Good luck!
evanaaa
Hneď tu napravo je - Varecha v Pravde - Zdraví a štíhli v lete, treba si to pozrieť, možno tam nájdete inšpiráciu. Záleží, či ide o chudnutie v rámci diéty, alebo celoživotný cieľ, kedy chleba treba aj jesť.
blackwidow68
no ja som myslela ten razny ani nie trvanlivy ale ten co sa dava do chladnicky z tesca ten neobsahuje ani psenicnu muku ale nejem teraz ziadne pecivo a uz mi to chyba.
astheart
Slunečnicový a olivový olej jsou jediné, které obsahují "zdravé" a potřebné mastné kyseliny. Spousta lékařských diet je obsahuje! Pozor, ne řepkový !!!!! Tam je molekulární řetězec úplně jiný!