Ahoj Varecháči už ste mi párkrát dobre poradili a preto sa na Vás opäť obraciam. Takže máte prosím niekto v zálohe nejaký fajný receptík na pečené slané ktoré aj keď pár dní stojí tak stále chutí skvele?
ďakujem za všetky tipy a rady
Ahoj Varecháči už ste mi párkrát dobre poradili a preto sa na Vás opäť obraciam. Takže máte prosím niekto v zálohe nejaký fajný receptík na pečené slané ktoré aj keď pár dní stojí tak stále chutí skvele?
ďakujem za všetky tipy a rady
Tieto vydržia veľmi dlho čerstvé, mám to veľa krát odskúšané.:-)
a pod dojmom včerajšieho pečenia som za celozrnný knäckebrot, je fantastický a rýchly a dá sa nakrájať na akékoľvek tvary. a nabudúce nechám semiačka vcelku. varecha.pravda.sk/recepty/celozrnny-knackebrot-fotorecept...
držím ti palce
varecha.pravda.sk/recepty/slane-pecivo-s-mandlou/5607-rec...
varecha.pravda.sk/recepty/slane-pecivo-s-makom/5608-recep...
www.svetreceptov.estranky.sk/clanky/pecivo/vyborne-pagaciky.html...
kuchtim.blogspot.sk/2012/10/slane-tycinky-s-rascou.html...
mojerecepty.sk/pracliky.html...
varecha.pravda.sk/recepty/jogurtove-chrumkaciky-fotorecep...
alebo varecha.pravda.sk/recepty/slane-pecivo/13270-recept.html...
Urobila som klasické kysnuté cesto s maslom /hera/. Vyvaľkala som ho, natrela so zemiakovým pyré, preložila tak ako lístkové cesto, dvakrát a na tretí som vykrajovala pagáčiky, tie som potrela žĺtkom a posypala rascou, každému veľmi chutili, ešte aj na tretí deň. Ale prvý boli najlepšie.