Rôzne

Tešíte sa ?

stefanm - fotkastefanm, 11. júna 2012

Medard sa čoskoro "vykapká" a verím , že už bude naozajstné leto . Spracoval som si jedno moje jedlo do hudobného klipu s témou leta tak vám tento "letný valčíček" ponúkam . Relaxujte pri ňom , oddychujte a tešte sa na l e t o !! :)





@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
pekné, veru pekné, každé ročné obdobie je niečím skvelé, ovocie, zelenina, bylinky, málo handričiek a holé nôžky ... ale ja mám najradšej jeseň, hoci aj upršanú, hoci aj fúka, jablká, slivky, huby a tekvice, prechádzky v lese, ktorý vonia po daždi, farebné stromy..... :-D
helca103
krásny videoklip a príjemná pesnička.Veru to potešilo v tomto upršanom a búrkovom počasí. Ja sa tiež teším na leto hoci dáždik je potrebný aby aj to leto bolo krásne farebné a nie suché. Veď po každom daždi príde slniečko - len musíme dúfať,že sa Medard u nás dlho ,,nezdrží" . Takže @stefanm aj tebe pekný relax želám :-)
babidka
ajajaaaaaaaaaaaaaj , leto si dokazem uzit ! Mam tolko prace , ze vecer stastna a unavena padam do postele a myslim si : dakujem,ze som mohla prezit taky zmysluplny den a tesim sa na zajtra ! Vidim , pocujem , chodim a vladzem pracovat a jar , leto jesen ci zima ....uzivam si to !
sovka62
Tak toto sa ti vydarilo na kompletku (a kedy nie?), a vybral si jednu z mojich obľúbených piesní. Leto milujem, ale Medard mi neprekáža, už sa na to sucho nedalo pozerať. Len neviem prečo už konečne niekto nerealizuje moju požiadavku, aby v lete pršalo každý deň, konkrétne od tretej do štvrtej v noci. Slušní ľudia vtedy spia, flamendri nech zmoknú (tak im treba) a prírode to pomôže.
margaretka28
@stefanm ,skoro som ťa zabudla pochváliť,klip super,výber piesne tiež, dobre si navaril a máš pekný obsah chladničky,toho radlera tam mám aj ja.:)
janealli
@stefanm perfektným jedlom si navnadil chute a nádherným klipom a pesničkou si potešil dušu. Vďaka.
hubata
@babidka - ako si to pekne napísala! Každý deň je pekný keď ho prežijeme zdraví, šťastní a v mieri. Tak je to: jar, leto, jeseň aj zima - každé ročné obdobie je pre niečo iné pekné a teším sa aj keď prší a mrzne. Vďaka @stefanm za peknú pesničku, takú pravú letnú.
medulienka122
pekne si to "skomponoval"!!! Dobrý receptík, príjemná hudba, milé fotky z krajinky, fajn, vďaka za zážitok!
bozulka
Jedlo určite výborné,krásná,aktuálna pieseň od Ivetky/mimochodom mám ju rada/ ,ale ten Medard nám dáva zabrať.Boli sme vytopený,stále sušíme pivnice /aj nejaké škody/ a pred chvíľou to tak šuchlo že som bola pozrieť či zase neplávame...všetkého moc škodí...:-))).
kuchticka
@stefanm , spravil si mi naladu dnesneho vecera a velmi pekne dakujem. Po starostiach a dnesnej honicke ako o zavod sa mi to naramne hodilo. Dobre si navaril, vsetkych nas potesil a tak but spokojny so svojim dielom v kuchyni a pri PC. Ak mas cas, potes nas castejsie. Mam velmi rada hudbu a mozem pocuvac cokolvek. Rada pocuvam melodicky hlas i ked iba niekto rozprava.
Medarda bolo v piatok a u nas prsi, prsi..... a ma prsat i na vikend, takze Medard bude robit nadcas. :-))