Idem si sem pre radu, ako najlepšie docieliť zdobenie tenkou čiarou čokolády na linecké koláče. Doteraz som si koláčiky poukladala jeden vedľa druhého a lyžičkou som z výšky cikcakovala čiary, ale nepáči sa mi to, nie sú rovnomerné a tenké, skúšala som aj sáčik s tenkou dierkou ale ani to sa mi nedarilo. Máte na to nejaký osvedčený trik alebo pomôcku?
@zareaguj
niečo podobné teraz predávali aj v Tescu.
mne by sa pozdávalo toto :-)
vidlicku drzis z zysky lebo prve "frcky" zvyknu padanut aj hrubsie a preto zacinam mimo kolaca.
Na tento trik som prisla raz nudzove-casove obmedzena upiect novy kus, ked som potrebovala ukazkovy kolacik a ako na potvoru-zltkova poleva mi popraskala; Takto nielenze kolac vyzeral luxusne, ale kusky polamanej polevy drzali rezy pokope.
Aj linecke /ci ine male keksove kolaciky/ maju takto len decentny povlak cokolady.
Daj tu spatne vediet prosim, ci sa ti podarilo dosiahnut nejakou radou to co hladas - iste to pomoze viacerym, lebo uz tu taketo otazky boli. dakujem.
@abdul , mikrotenovy sacik je naozaj neprakticky na cokoladu, na bielkovu polevu na zdobenie medovnikov je super, ale skusim hrubsi igelitovy, aj tebe dakujem
@kukulienka71 , @zuzanka1367 , dakujem, tiez dobre napady, nechavam v zalohe, najprv skusim dostupny material v domacnosti
@honestka , zatial sa mi najviac pozdava tvoj trik, skusim ako prvy a dam potom vediet :-)
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10882215_10202...