Varenie

Teľacie mäso

emilia13 - bez fotkyemilia13, 23. októbra 2013

Chcela by som pripraviť teľacie mäsko, ale nemám s tým skúsenosti. Čítala som rôzne recepty aj tu ich je veľa, ale neviem či to nie je dobre pred úpravou nechať odležať aby bolo mäkke a nebolo suché a pod. ak vie niekto poradiť alebo ponúknuť recept,ktorý zaberie na prvý krát budem rada, lebo zas chcem experimentovať na menšej oslave (to som si povedala x-krát,že nebudem), ale čo už? Ďakujem za rady.

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
jój pokaziť teľacie mäsko by bola veľká škoda, myslím si, že tam netreba nič nechávať odležať, to nie je stará hovädzina, naložiť by sa mohlo aby dostalo lepšiu chuť, tým aj trochu odleží, ale teľacie veľa toho nepotrebuje
kltko
inak originál a skutočne pôvodný wiener schnitzel je z teľaciny, takže aj keď som len umiernený priaznivec na vyprážané jedlá, tu by som asi neváhal. A ak sú to nejaké odrezkové malé kusy, tak dobrý teľací perkelt s nokerlami.