Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
Dyňa Hokaido na rozdiel od klasickej dyne nenarastá do gigantických rozmerov, máva v priemere okolo 10-30 centimetrov a tak je jej spracovanie oveľa príjemnejšie.
@arasidka , ten alias hokiadó brutus je odroda Goliáš.
Příští rok bych chtěla taky vyzkoušet hokkaido.
Tá lahôdková, čo popisuješ, je zrejme dávno prekonaná odroda Sachara. Na tú zabudni, ti bol asi omyl alebo neschpnosť šľachtiteľov, nebola hodná ani dobré slovo. My predávame tri odrody rôznej skorosti, aby ich ľudia mohli vysiať naraz a dozrievali im na varenie postupne. Napíšem v poradí: Tauris, Ombra, Ramondia. Sú to kukurice, kde hĺbka zrna je pomaly pol centimetra a šúľok je tak polovica objemu klásku. Takže keď zahryzneš máš plnú pusu (si síce hubatá, tak som si nie celkom istá). Vyskúšaj niektorú z nich alebo všetky, neoľutuješ. Uvarená sa dá moržovať a konzervovať, alebo mraziť.
www.taste.com.au/how+to/articles/923/kent+pumpkin...
www.readersdigest.com.au/types-of-pumpkins...