Rôzne

Súťaž s Potten & Pannen - Stanek

zuzickaaa1 - fotkazuzickaaa1, 17. júna 2011

Páči sa Vám súťaž s Potten & Pannen - Stanek? Potrebujete inšpiráciu? Hľadáte informácie ohľadom súťaže? Pýtajte sa.

@zareaguj


Diskusia k téme

andys
Zuzka, súťaž je super, ale ako som už písala priamo pod súťažou, nemám skúsenosť s marockou kuchyňou. Doma podľa receptu snáď ešte navarím, ale keby nebodaj motyka vystrelila, tak neviem, ako by to dopadlo live... Ťažká téma :)
enerrgizer
je povolená aj improvizácia? samozrejme s použitím korenín a byliniek typických pre Maroko ...
evusik
pre mňa to isté ako pre @andys súťaž sa mi páči ale zapojila by som sa keby bola iná kuchyňa. Marockú kuchyňu nepoznám a variť recepty len podľa internetu keď ani neviem ako to má chutiť .... to asi nie. Ale ak by v budúcnosti bola nejaká iná kuchyňa asi by som sa zapojila.
andys
@zuzickaaa1 , predsa by som mala otázku. Musím pridať dva recepty na polievku a na hlavné jedlo alebo to má byť zverejnené ako jeden? Možno sa na to predsa len dám :)
zuzickaaa1
Uvazujeme nad tym, ze zmenime tematiku kuchyne a dali by sme francuzsku kuchynu. Bolo by to teda prijatelnejsie?
sandratamer
Upravili sme trochu podmienky, aby bola súťaž prístupnejšia aj pre tých používateľov, čo sa tak dobre neorientujú konkrétne v marockej kuchyni. Môžete tak pripravovať jedlá aj z akejkoľvek inej arabskej kuchyne.
julica
ja mam rovnaku otazku ako andys, jeden recept na hlavne jedlo (moj vlastny, chuti marocky) mam uz pripraveny, ten druhy som este nefotila, lebo mi chyba surovina. Zdalo sa mi, ze na zapojenie do sutaze staci jeden a potom po vybrati sa varia uz dva ci tri... tak ako? uz teraz predjedlo aj hlavne?dakujem
sandratamer
jedno predjedlo alebo polievku, a jedno hlavné jedlo. Čiže dva recepty, ktoré potom pripravíte aj naživo.