Rôzne

Sledovanie diskusie ku receptom?

bibia1 - fotkabibia1, 26. augusta 2011

Dobrý deň, Vareškári,
prosím o vyjadrenie, či sa dá a ako sledovať diskusia k receptom, či už svojím, alebo k receptom iných používateľov, ktorým som niečo napísala pod ich recept. Snažím sa zapájať, chváliť, reagovať, pýtať sa, a príde mi dosť zložité pamätať si, kde všade smerovali moje otázky, či existuje nejaká pripomienka, ktorá mi "zahlási", že v tej a tej diskusii pribudol nový príspevok?

Veľmi pekne ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Zatiaľ to testujeme, a vy to nevidíte ešte, predpokladám že vo veľmi skorej dobe vám to pribudne hore na vrchu, kde vám bude písať notifikácie.
bibia1
wau, tak to je úplne super správa, prajem veľa zdaru do ďalšej práce, ĎAKUJEME
evanaaa
Tak na to sa ozaj tešíme, je to "boliestka", ktorú treba zahojiť, už sa to tu spomínalo veľakrát. Zaberá mi čas, každý deň sa vracať kvôli komentárom a reakciám ne ne, dozadu, tiež si všetko nepamätám, to bude super! A ešte tá možnosť, ukladať si diskusie alebo zážitky iných, aj to by bolo fajn, lebo je tam veľa užitočných vecí, ktoré sa nedajú vyhľadávať ako recepty.
sovka62
No to bude výýýýbornééééé, už sa teším.
evas13
Aj ja sa tešíííííííím a veľmi. :)))
angelheart
Aj ja sa teším, je super, že to tu "nespí", ale neustále vylepšuje. Je vidieť, že celej redakcii na tejto stránke záleží. ĎAKUJEME :)
tinca
notifikácie sú super vec, ja som ich mala veľa v práci najmä na sledovanie zmien v legislatíve, no a tu to bude bomba, výborné
martabj

To mi nikto neporadi nejaky skvelý recept na plnený patyzon? Prosím mam patyzony a chcela by som niečo špecialné a dobré. Nejaku dobrú plnku,už som skušala plniť,ale chcela by som ešte nejakú novú plnku hoci aj moja je dobra,ale nejaku zmena dobre padne. Poradťe , Marta
evanaaa
Martabj, ale ty si nepoprosila nikoho, aby ti poradil, táto diskusia je totiž na inú tému, ak by si si všimla, ale asi to nevieš, vidím, že ti už poradila Nadia56. Ak chceš viacej rcp na patizón, tak si môžeš tu vyhľadať, je ich dosť. Okrem plneného môžeš aj vyprážať, podusiť aj s inou zeleninou, zavariť,ap.
bibia1
To bude asi ako vianočný darček :), ale ja som trpezlivá - nech sa darí
babi
Tak toto by bol naozaj skvelý vianočný darček, veľmi sa teším, a dopredu redakcii ďakujem...........
annabe
Prosím o pomoc! Neviem sa tu zorientovať. Chcela by som radu od Bibia1 ale neviem ako sa s ňou skontaktovať.
bibia1
halóoooooo!!! ja len tak trošku dráždim :)