Rôzne

Sladkosti, od ktorych sa nepribera

veronika1984 - fotkaveronika1984, 12. decembra 2011

Ahojte varechaci! Chcela by som sa spytat, ci niektore/-i z vas nemaju vo svojej kniznici knihu Emy a Emmy Tekelyovej Sladkosti, od ktorych sa nepribera, ako ste s nou spokojne/-i a ci by ste tuto knihu odporucili ako vianocny darcek pre zacinajucu kucharku. Dakujem velmi pekne.

@zareaguj


Diskusia k téme

celeblith
@veronia1984 mala som moznost si ju prelistovat, s kolegynami sme z nej nemali pocit, ze su tam nejake zazracne kolace :) obycajne kolaciky, aky kazdy pozna, ale niektore suroviny su nahradene "zdravsimi". Ako darcek pekne, ma peknu vazbu, vela fotografii, atd. Zhodnotili sme, ze sami pre seba by sme si ju za tu cenu (15,-€) nekupili, lebo pribera resp. nepribera sa z kazdeho kolaca, zalezi len ci ho zjes cely plech alebo jeden kusok ;)
anykama
Stotožnujem sa s celeblith .Preto treba na koláčiky len pozerať ja osobne nedokážem zjesť len jeden kúsok.
tinca
súhlasím s vami to je všetko o biznise, vyber si k vianociam lepšiu knihu
evanaaa
Ano, ja ti poradím: Slavnostní pečení s Yvetou, dobré receptíky.
(Yveta Fabešová, pečie na Prime po rel. Prostřeno).
letisia
Pred nedávnom bol v Teleráne Bukovský a povedal, že neexistujú sladkosti od ktorých sa nepriberá.
veronika1984
Dakujem vam vsetkym za rady. Chcela som ju kupit pre moju buducu svagrinu, ktora sa stale stazuje na svoje kilecka ( pozn. az take zle to s nou nie je :)) nech ma trochu menej vycitiek , ked nieco pecie :D
lucylee
Ja ju mam, je to super kniha a nelutujem, ze som si ju kupila. Ja vrele odporucam. Su tam super tipy a recepty.
irenaw
ak má niekto záujem o túto knihu, darujem, dostala som, pre mňa v nej nič nové nie je, pri jednom recepte sú pripísané moje úpravy, inak ako nová :-)
svandalan
ja by som mala zaujem o tu knizku, ak je este volna :) zbieram vsetky mozne aj nemozne kucharske knihy a tuto estenemam, mozte mi prosim napisat na mail, ci je este volna, dakujem
svandalan@yahoo.com