O Varecha.sk

Skryté recepty sú zablokované

majok - fotkamajok, 27. februára 2016

Mám niekoľko receptov, ktoré som nenapísal na jeden šup. Takéto recepty síce stále mám medzi svojimi receptami, sú skryté, ale už sa nedajú upravovať ani dopĺňať a ani vymazať. Chcel som ich v novej Vareche konečne dopísať ale nedá sa. Tak som požiadal admina o odblokovanie alebo vymazanie. Žiaľ, nestalo sa vôbec nič, ani mi nikto nič nenapísal, trebárs, že to nejde alebo, že možno niekedy. Ak to nejde, tak to pochopím a predýcham, ale mohol by to niekto aspoň napísať. Teraz čakám a nové recepty nepíšem (niežeby ste všetci čakali na moje recepty), ale je to škoda. Myslím, že systém by mal zvládať situáciu, kedy recept píšem na niekoľkokrát a rozpísaný recept neblokovať. M.

@zareaguj


Diskusia k téme

francuzska1
Aj ja mam par takych skrytych receptov, ktore som napisala, ked som mala cas, s tym, ze ich este budem v buducnosti editovat, a ze vlozim fotografie z realizacie receptu a pod. Ani mne to nejde uz editovat.
To asi preto, lebo v minulosti odislo vela ludi z varechy a samozrejme, vzali si so sebou aj ich recepty a redakcia sa obava, ze niekto bude chciet opat vymazavat recepty...
Viem, ze Ti to pride ako strata tvojho casu, ale verim, ze redakcia odpovie, len im to moze aj chvilu trvat... Pekny vecer;-)
2010
No ja mam takych receptov tiez zopar ... vyse 450, @tomas ukazal svoju dobrocinnu stranku a pre moje blaho mi odblokoval kucharsku knihu mojich receptov vyse 23 stran.
Cheers
danda3
Stačí napísať adminke, bez problémov vám recept odkryje, ja som žiadny problém nemala, keď som napísala, do receptu som sa dostala, dopísala a zverejnila.
2010
@danda3 , ale ja nechcem publikovat. Vacsina receptov co robim su len experimenty pre mna. @tomas sa rozhodol ze jednoducho nesmiem robit experimenty a musim vsetko publikovat pre 95% co len pozeraju a
potom okomentuju ako @jahodka6064 je to grc.
Moje vlastne recepty su zablokovane uz 2 roky ze @tomas ?
janger
Ja som nedavno pisala recept a nestihla som ho dopisat naraz cely. Na druhy den som ho otvorila a receptu nikde. Bolo tam len napisane "vymazany recept".... A takto este asi tri dalsie pokusy. Zatial som sa nedozvedela, ze preco, v com je chyba...Tak som si povedala, ze sa asi na to vykaslem...
redakcia
@Janger , redakcia ziadne nezverejene alebo skryte recepty nevymazava, ak nie je poziadana autorom receptu. Pri kontrole Vasich receptov sme zistili, ze 10. - 11. 2. 2016 ste si ulozili 3 recepty, vsetky su ulozene ako koncepty, ale ziaden z nich nema nazov. Je mozne, ze nazov receptu, ktore ste chceli receptu dat, obsahoval znak uvodzovky alebo znak horny apostrof. Tieto znaky sposobuju, ze sa text s tymito znamkmi neobjavi.
V pripade, ze mate zaujem Vy alebo akykolvek iny pouzivatel Varecha.sk pokracovat v rozpracovanych receptoch alebo upravit starsie uz zverejnene recepty, nie je s tym ziaden problem. Napiste nam na redakcia@varecha.sk , my vam recepty radi spristupnime.
janger
@redakcia , nemala som tam ani apostrof, ani uvodzovky, s tym som mala zle skusenosti v minulosti, takze viem ze to vzdy sarapati. Davam si na to pozor. V minulosti som uz castejsie pisala recept na dvakrat, bez toho, ze by som mu dala nejaky nazov, casto dam nazov az ked mam recept cely napisany. A s tym nikdy problem nebol. Toto sa mi stalo teraz po prvykrat, po zmenach na Vareche, tak preto som chcela vediet, ci ja robim nejaku chybu, alebo je to novym systemom. Preto som sa na to najprv pytala v maile...Jednoducho si neviem vysvetlit, cim to je...Nehovorim, ze ste ho vy vymazali naschval, bozechran...