Prosím "chcejúcich sa stretnúť" :), aby ste napísali MESTO a približný, Vám vyhovujúci DÁTUM stretnutia.
Diskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár včera 19:16
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1032 najnovší komentár dnes 19:29
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1032 najnovší komentár dnes 19:29
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár včera 19:16
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 546 najnovší komentár dnes 19:29
- Mijaita: Vůně vánoc 4 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár včera 19:16
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Žĺtková torta s krémom z vaječného likéru -
Plnené košíčky +fotopostup -
Linecké trubičky +fotopostup -
Šťavnatá štefanská sekaná v slaninke. Tento sviatočný recept sa vždy podarí +video -
Vianočný zemiakový šalát s cviklou plný chuti a farieb +video -
Orechový tart s ríbezľovým lekvárom -
Slané pistáciové biscotti
-
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup -
Opekance s makom
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie -
Sviatočné pečenie: 12 receptov na najobľúbenejšie vianočné zákusky -
12 receptov na linecké pečivo: Tieto koláčiky budú ozdobou každého sviatočného stola
Mne by najlepšie vyhovovalo u nás doma na dvore a termín hocikedy cez víkend keď bude slniečko :-)) Tam mi je najlepšie, mám veľkú záhradu s trávnikom, dva grily, v lete bazén, kotlík na guláš...čo viac si priať :-))
Zoberiete stany, spacáky, špekáčky, nejaké hudobné nástroje a na oblečenie vám stačia tepláky a tenisky :-)))
Také čunder párty...
aj ja si myslim , ze najlepsi cas by bol koniec maja - jun , este pred dovolenkami .Uz sa velmi tesim :-))))
Predstavovala som si to cca takto: "BB, koniec júna" alebo " ZA, predposledný júnový týždeň" atď.
Pretože už v tej diskusii predtým sa píše o všeličom, tak nech to tak aj zostane. Ďaľšiu novú už zakladať na túto tému nebudem, nech ich tu nie je priveľa o tom istom.
Vďaka vám:)
To je asi všetko, milí moji:)
Keďže zatiaľ je toto najlepšia forma, ako sa dozvedieť približne, ktoré miesto či mesto má zatiaľ najviac "hlasov", tak isto aj čas.
Banská Bystrica je síce geografický stred, ale spojenie je dosť problematické. Z hľadiska spojenia z rôznych častí Slovenska je určite lepšia Žilina a okolie. Mne sa veľmi pozdáva Oščadnica. Zo Žiliny tam chodí vlak aj autobus, pekné prostredie, penzióny, ktoré sa objavili v predchádzajúcej diskusii vyzerali dobre.
Pokiaľ ide o čas konania, tak sa mi najviac pozdáva druha polovica júna.
Na to je táto diskusia - kde som predpokladala, že každý napíše miesto a cas, a z toho potom vyberieme. Ale zrejme to vyzerá na okolie BB a koniec júna.
Ak teda súhlasíte všetci, môžeme začať už zháňať ubytko.
Ja teda začnem, a kto by mal niečo po známosti, nech napíše.
Čo vy na to?
www.delia.sk/chata-kokava-nad-rimavicou...
www.delia.sk/chata-vyhne...
Aj tie Donovaly sú krásne...
Zajtra hľadám ďalej:)
posielam Vam ponuku aktualne volnych objektov pre Vas pobyt.
Niektore z nasledovnych objektov su predbezne rezervovane IBA pre Vas. Prosim vyjadrite sa co najskor.
Pocet dospelych: 20, Pocet deti: 0
Datum od: 19/06/2010, Datum do: 20/06/2010
Toto je ponuka Kokava: na osobu 15 Eur pri 20 osobách.
Chcú vyjadrenie čo najskôr.
D2206 Chata / Drevenica Kokava nad Rimavicou - Linia
www.delia.sk/chata-kokava-nad-rimavicou...
Celkova cena pobytu: 299,00 EUR
Pobyt je mozny aj na jednu noc, ale majitel pozaduje zaplatit za dve noci.
A čo Donovaly, akosi ste sa k tomu ani nevbyjadrili.
janazjarku---kdeze si to bola brušnotancuvať, mala by so s kamoškou záujem
janazjarku---kdeze si to bola brušnotancuvať, mala by so s kamoškou záujem
Podľa počtu prihlásených sa vyberie miesto - lokalita stretávky.
Júnový termín je atraktívny, miesta sa postupne plnia, a v agentúrach chcú záväzné potvrdenia čo najskôr. Myslím, že kto to myslí vážne, už teraz vie, či chce ísť.
Prosím píšte mi len tí, čo sa prihlasujete.