Ahojte, prosim poradte.
Zboznujem thajsku kuchynu a skusam aj doma nejake recepty a konecne som si kupila aj rybiu omacku.
Chcem sa spytat tych co s nou uz varili, ako to ma vonat?
Dnes som moju otvorila a doooost smrdi :( neviem ci to tak ma byt, alebo je pokazena?
Mala by byt kvalitna, v zlozeni ma len 70% ancovicky, sol, cukor, voda... a doba spotreby az do 2016.
Cakala som ze to bude riadna rybacina, ale je to ako pokazena ryba az, aspon tak sa mi zda... uplne inak ako ancovicky.
Je to normalne?
Ja ju používam len v studenej kuchyni, alebo len na pokvapkanie pokrmu, prípadne ako zvlášť v miske napríklad k sushi.
en.wikipedia.org/wiki/Acquired_taste...
ci su to olivy alebo kozi syr, syrecky alebo pivo, tak je to aj so smrdlavou rybacou omackou.Ta dava tu spravnu umami - chut thajskej kuchyni tak ako Vegeta slovenskej. Cheers