Niektorí už poznáte môj blog a viete, že si sem nechodím tak či tak
robiť reklamu, ale s týmto sa s vami proste musím podeliť.
V živote som neochutnal ruskú kuchyňu, boršču som sa bál a vodka
mi nechutila. Lenže po návšteve Bistra Samovar som zmenil všetky
tieto tri názory.
To, ako pán majiteľ manažuje svoj podnik, ako tam sám varí, ako
kvalitne a chutne, a to ako servíruje vodku - to sa vám vryje do
pamäti.
Preto som samozrejme na blog na hodil článok o Bistre Samovar , ak by ste chceli vedieť viac.
Každopádne vrelo odporúčam, majiteľ je strašne milý, ochotný a
varí skvelo. Aha a ceny sú meganízke. Nechápem.
Ono ja by som sem aj častejšie hádzal moje články, len si nie som istý, či to nie je nejako proti pravidlám, resp. aby sa to nebralo ako reklama.
Každopádne už teraz plánujem moju narodeninovú oslavu v Samovare - bude vodka, soľanka a uhorky. :))
@alena45 : no...kedze na tom nezarabam a je to cisto pre ludi, tak som dufal, ze to tak brane ani nebude, som rad ze to tak nie je :)
@pepso vdaka za odkaz na blog, dobré čítanie. o tom bistre som už počula a tiež samé chvály.
A urcite ta vodka sa pije lepsie ich sposobom ako u nas.U nas by som sa vodky ani nedotkla,fuj...
@mirkatarby pohankova kasa je z ruskej kuchyne? to som fakt nevedel, praveze som tipoval skor nejake bulharsko, ci dokonca tuto niekde od nas, vdaka za info :) sa vzdy nieco nove dozviem.
No a pirozky...to je moja slabost.
Slovenska vodka? Nikdy. Eh.
Inak, viete niekto, ako sa robi "ta ozajstna" solanka a ci nieco take ako "originalny recept" neexistuje?