Rôzne

Relamy ci varecha?

sjuz - fotkasjuz, 12. februára 2013

Neviem, ako vy, ale mne dosť lezie na nervy stále viac reklamy na tejto stránke..pomaly je jej tu viac, ako samotnej "stránky"....dosť ma to odrádza zo surfovania po tejto stránke:(
Chápem, že sú to prachy, ale nebola by vhodné určiť akú-takú mieru - redakcia?
Hlavne dnes - ten T-COM...:(

@zareaguj


Diskusia k téme

sany11
takáto diskusia tu bola prednedavnom,mňe osobne reklamy nevadia a do redakcie by som sa nepúštala je to ich stranka a my sme tu len hostia.
annaha
Neboli by vhodnejšie reklamy z oblasti varenia,kuchynským potrieb potravín a pod.?
jerica
Nuž keď dobre zaplatia , tak aj stránka žije , tiež to beriem ako rušenie , hlavne tie pohyblivé , nič s tým nenarobíme .
Môj názor , dnes bez reklamy stránka zanikne , žial , je to o dobe v ktorej žijeme .
julica
Zmeňte operačný systmém, nech žije Linux a Mac OS, ja žiadnu reklamu nevidím.
vierutt
Ja si reklamy nevšímam. Nie že by mi nevadili, ale je dosť iných vecí na rozčuľovanie :-)
radost
mne stačilo vysvetlenie od @tomas -redakcia-a viac to neriešim...proste-takáto je doba biznisová-možno-raz-bude aj doba lepšia-nová...:-)
silvi
ale ved si dajte doplnky do prehliadacov, napr. adblock, ja tu ziadne reklamy nemam
tomas
@sjuz mimochodom miera je určená od začiatku. Na Vareche sú IBA DVE REKLAMNÉ PLOCHY pre plošnú inzerciu:

1. plocha je v pravom stĺpci pre bannerovú inzerciu vo veľkosti 300x300 (bežná veľkosť)

2. plocha sa nachádza hore nad stránkou v nej sa zobrazí
a) buď to podlhovastý pásik ktorý sa nachádza nad stránkou
b) alebo podlhovastý pásik s dvoma ušami (po bokoch stránky), niekedy z tejto plochy vie vyletieť nejaká lietajúca vec

v každom prípade sú to LEN DVE reklamné plochy pre klasickú plošnú bannerovú inzerciu.
evanaaa
Prečo si všímata reklamy, mne nevadia, dokonca si ich pozriem, čo sa stane - tých 5 sek. pozornosti mi neublíži, ale treba sa vrátiť k predošlej diskusii, načo ju opakovať, tam sú naše názory.
ernest
Prečítal som si diskusie tykajuce sa reklamy ,viem pochopit tvoj postoj Tomas živy ta to a si lojalny zamestnanec ktorý haji postoj zamestnavatela ,no ked som zapol varech na ktoru chodim stale rad prave kvôly otvorenosti a prijemnej atmosfere na cely display reklama .To čo je dobre reklamu nepotrebuje tak ako tato stranka .Osobne reklama mi trochu vadi hlavne vnutena a postoj "ved je taka doba musime si zvyknut "ma priam rozžeravy ,toiž kde je hranica na čo si zvyknut a tolerovat a kde si už nenecham brnkat na nervy a vnucovat si nieco čo nechcem.Ked sa niekde objavy reklama nútiaca nás skákt z útesu postavime sa do radu? Ja nie .......
sjuz
Na Androide som bez reklamy aj ja. Na stolovom PC nie - a tam si OS sama zmeniť nemôžem, doma možno hej..inde nie.
Čo sa týka môjho názoru, za tým si stojím:), a reklamy mi budú vadiťvždy - pokiaľ je ich priveľa a rušia vzhľad stránky.
Podlhovastý pásik z oboch strán je podľa mňa už dosť... Ale samozrejme, ak ma to rozčuľuje, nechodím tam... a to som chcela podotknúť - bola to fajn stránka kedysi...
tomas
@ernest žiaľ "to čo je dobré, nepotrebuje reklamu", je mýtus a prežitok niekoľko desiatok rokov. V dnešnej konzumnej spoločnosti existuje strašne veľa alternatív, napríklad také telefóny na trhu sú desiatky kvalitných telefónov a väčšina z nich je dobrá... reklamu potrebujú... veľmi. ak je v meste dobrá reštaurácia, tak potrebuje reklamu, inak ju prevalcujú horšie podniky a ten "kvalitný zanikne" len preto, že nemá reklamu...

vďaka reklamám vznikajú bezplatné služby veci typu Google, Facebook, rádia, súkromné televízie, či napríklad aj Varecha.sk. Bez reklám, by tieto veci NIKDY NEEXISTOVALI...
sjuz
...v podstate čakám už len na tie úpravy kuch. knihy, o ktorých som písala do redakcie...
45678
Určite patrím medzi tých, čo im reklamy "prerástli cez hlavu", žiaľ nie je to jediná a posledná vec, ktorá nám otravuje život v tejto dobe.Snažím sa to prehliadať a verím, že aj moderátori stránky, by boli radšej, keby im to iný "neprikrášľoval" . a myslím si že stránka nielen k vôli reklamám už nie je to čo bola...aj keď nepatrím medzi priekopníkov, ale za ten čas čo som sa zaregistrovala je to neporovnateľné, súhlasím @sjuz skláňa sa k horšiemu a nielen k vôli tímu čo ju spravuje-môj názor.
viceroy
@tomas 7.januára si nám napísal: Najbližší týždeň budú súkromné správy (ak nenastane nepredvídateľná udalosť). Vieš sa k tomu vyjadriť?
evanaaa
No, a tu je čerstvý príklad: Práve pozerám, napravo, hore sa zjavuje reklama Pravdy - už v utorok ( dnes) bude v novinách poradňa o dedičstve, aj s príkladmi. Ak by som si ju všimla už včera, tak si dnes noviny kúpim, lebo ma tieto rady ( dedičstvo) zaujímajú, ale bývajú aj iné, užitočné a pre ne si niekedy Pravdu kúpim. A ani tá reklama - Kávovar Tassimo nie je na zahodenioe, pre toho, kto má v pláne ho kupovať. Môžem povedať teda, že mne reklamy nevadia a nechápem, prečo niekoho vytáčajú. V tom prípade by som im nevenovala pozornosť, niekedy tgo robím automaticky, ani neviem, že tu je.
ariela6
tiež mi reklamyi nevadia ked ma to zaujima tak si to pozriem ked nie tak to ani nevnimam venujem sa tomu čo prave pozeram
tomas
@viceroy síce toto je téma o niečom inom. Nastala nepredvídateľná udalosť, ja ich už mám v testovaní...


egreska
budeme si posielat tajné správy ....fííííha :-) tešííím sa na inovácie..
sevil
Mne osobne dobrá reklama nevadí, k zúrivosti ma privádzajú reklamy typu: Objavte...., kúpte si teraz...., vy ešte nemáte..., a podobne stupidné slogany, ktoré nemajú s kvalitnou reklamou nič spoločné. Iba otravujú. Prečo by som mal objavovať objavené, prečo by som mal kupovať, čo nechcem a čo koho do toho, či to mám, alebo nie. Také reklamy by som neuverejňoval, aj keď tým možno stratím časť peňazí, ale v opačnom prípade strácam browserov a stránka môže upadnúť do zabudnutia.
letisia
Kto nechce vidieť reklamy, stačí nainštalovať adblock. Ja reklamy už nevidím.
dodo46
už so m to spomínal - Ja mám ZOOM 135 a som bez reklám viď foto


dorenika
ja mam reklami vacsinou okolo varenia,spotrebice minule jogurty..je mi to jedno pozeram na recept nie pookoli
45678
@tomas ja som taká nechápavá :-(, klikla som na na to rôzne a to akože majú byť súkromné správy ? ..ale asi predbieham, však, isto to bude vysvetlené ako to má fungovať :-) Tak držím palce, nech sa testy vydaria a potešia Varecháčov, očakávajúcich splenenie ich túžob :-)
evanaaa
Načo a pre koho tie tajné správy? Možno ale niekto chce niečo tajne povedať niekomu inému, zveriť sa z " uška do uška". Alebo to bude o inom, no, uvidíme.
tinca
@sjuz plne s tebou súhlasím aj ja som o probléme písala nedávno "Prečo toľká reklama",ak chceš si to pozri.A pekná veta "Ak ma to rozčuľuje tak tam nechodím-bola to fajn stránka, kedysi" toľko citát od sjuz aj s týmto súhlasím.Kedysi nebolo dňa aby som tu nebola, no a dnes škoda reči. Ak niekto napíše nejaký názor podotýkam slušne,všetci sa na ňho vrhnú ako supy, odhliadnuc od jeho veku a počtu rcp,ktoré pridal. Väčšinou sú to ľudia čo sú tu 3 dni aj s cestou. A dovolím si povedať,že tento názor majú viacerí starí Varecháči, ktorí sú tu od začiatku a som s nimi v kontakte aj mimo Varechy. Ak @redakcia zatrhla mazať nevhodné príspevky, tak by mala korigovať, aby tieto boli v medziach slušnosti!! A k tomu čo chystáte dosť nerozumiem,ale sú ožehavejšie témy, ktoré sme navrhovali na riešenie a nič sa neudialo.