Rôzne

REDAKCIA

nonna - fotkanonna, 17. februára 2014

Môžem vedieť, aký DUCH tu si mohol dovoliť z môjho uverejneného receptu spraviť skrytý????!!!! Zasiahnuť by ste mali rozhodne inde! A poumravňovať...... Pokiaľ sa ja nerozhodnem a nezneprístupním svoje recepisy, tak si myslím, že Vy právo na to nemáte. To by ste ich potom museli prečistiť mnoho, lebo ako jeden Varecháč napísal, je tu plno väčších gebuzín a neprístojnejších komentov, ktoré sa minuli Vašej pozornosti a čistke.

@zareaguj


Diskusia k téme

nonna
@kukulienka78 - niekto potrebuje sa neustále primitívne prejavovať, keďže je len tým medveďom či medvedicou. O obecenstvo a už vonkoncom také, aké ste VY, madam, interes nemám. Ani o Vaše múdrosti. Čo a ako budem riešiť, ja na mojej voľbe a chcení. VY ste na TO nikto, aby ste ma mohla usmerňovať, či dokonca kázať. Svoje otázky a pripomienky si budem rozširovať spôsobmi, aké uznám za vhodné. A viacnásobne si ich istiť. A čo si o tom myslí Váš šedá mozgová, je mi najsrdečnejšie fuk. VĎAKA za posilnenie mi reklami!!!
kukulienka71
Bolo by super byť mladšou o 7 rokov,ďakujem,@nonna :-D O primitivite by sa tu toho dalo popísať!Kým si budeš svoje otázky vkladať do diskusie,nečuduj sa reakciám,je to tu verejné...A tomu,že ťa redakcia ignoruje,sa vôbec nečudujem:-D
astheart
No, až zas tak tvrdě snad reagovat nemusíme... Je sice fakt, že já si taky řeším problémy s tím, kdo mi je dělá, a nevykřikuji to do světa, ale, po pravdě, je to jen a jen její věc. Zbytečně agresívní odpověď vyvolala jen zbytečně agresívní reakci. Ale, prosím, je to jen můj názor. Každý máme právo jednat tak, jak uznáme za vhodné. :)
1x safran