Rôzne

Prosím, poraďte mi.

mariaklara - fotkamariaklara, 14. decembra 2010

Milí varecháči, poraďte mi, čo mám urobiť, aby som v diskusii nemusela vypisovať prezývku toho varecháča, ktorému chcem odpovedať. Ďakujem a všetkým Vám zo srdca želám "Požehnané a milostiplné vianočné sviatky!" Milá redakcia, Vám sa chcem poďakovať za takúto úžanú stránku, som veľmi rada, že môžem patriť medzi "VARECHÁČOV", celému kolektívu želám veľa zdravia a "Krásne Vianoce!"

@zareaguj


Diskusia k téme

gitka2
@mariaklara obavam sa že nejaká klávesová skratka neexistuje. Meno píšeš len keď chceš osloviť konkrétneho diskutujúceho
redakcia
@mariaklara , je to ako píše @gitka2 , ak chceš niekomu konkrétnemu odpísať a osloviť ho, treba oslovenie napísať. Ďakujeme a tiež ti želáme krásne sviatky! :-)
lubja
a ešte existuje Ctrl C a Ctrl V = kopírovať a vložiť
korbacik
... prosím, poraďte, ako si vložiť foto do profilu? Vďaka a dobrú chuť k obedu Vám všetkým...
korbacik
... a ešte raz, neviete niekto, kde by som zohnala korenie na guľáš - volá sa angula a guľáš je s ním výborný! Raz som bola na dovolenke na Morave a kuchári mi prezradili, čo je na tom guľáši také výnimočné - museli mať veľmi dobrú náladu, keď to prezradili, ha ha. Neviem ho tu nikde zohnať, prosím, ak by niekto o tomto korení počul, dajte vedieť. Ďakujem.