Rôzne

Prosím o radu: Ako vyliečiť pomliaždenie a natrhnutie svalov?

monzet - bez fotkymonzet, 30. decembra 2010

Tento problém nepatrí medzi "vareškárske", ale ak niekto viete, prosím, poraďte ako pomôcť rýchlejšie vyliečiť pomliaždenie a natrhnutie svalov... Manžel je po autonehode, celý ubolený, lekári radia len bandážovať a čakať. Nemáte nejakú dobrú radu?
Za všetky vopred úprimne ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

janazjarku
Rada pre uboleného..môj manžel skončil 3 mesačnú PN práve dnes s podobným ochorením , ale naviac tam dostal aj zápal nervu. Takže sme navšívili kopec lekárov a odborných masérov. Na urýchlenie liečby manžel začal užívať liek Phlogenzýn /je veľmi drahý/, lebo obsahuje liečivé enzými ktoré odbúravajú bielkoviny a urýchľujú liečbu. Od bolesti pomáhala masť Dolgit a Heparoid no najdôležitejšie je znehybniť boľavú končatinu a šetriť pokiaľ sa dá. Pokiaľ sa tam nepridruží zápal nemala by liečba trvať dlho. Ak má "modriny" môžeš skúsiť vínové obklady.
viera1
@monzet ,moja 77-ročná mama spadla 3 dni pred Vianocami so štvrtého schodu,bola aj na CT vyšetrení,našťastie len otras mozgu,ale modriny neskutočné.V nemocnici jej dávali na to krém,ale najviac jej pomohla biolampa,švagriná jej to chodila ožarovať a už je to na dobrej ceste.Pekne sa to vstrebalo a aj ju to už nebolí.Ak máš možnosť,tak si to požičaj a skús.