ahoj varešáci!vedel by mi niekto poradiť prečo sa mi pri pečení
pyškote bublina a potom ked na hotové vychladnute cesto natieram
krém,tak sa mi odlepuje od cesta.nie vždy ale parkrát sa mi to stane
čo je príčinou?vopred dakujem.
ahoj varešáci!vedel by mi niekto poradiť prečo sa mi pri pečení
pyškote bublina a potom ked na hotové vychladnute cesto natieram
krém,tak sa mi odlepuje od cesta.nie vždy ale parkrát sa mi to stane
čo je príčinou?vopred dakujem.
Takže: po vychladnutej piškóte prejdi opatrne prstami a dlaňou. Veľmi netlač, len toľko, aby sa ti z tej vrchnej vrstvy začali tvoriť žmolky. V strede to pôjde ľahko, tak začni tam a pri krajoch horšie, daj pozor, aby si si piškótový plát neroztrhla. Ak na takú zlúpanú piškótu natrieš krém, určite sa ti neoddelí, ručím za to. A piškótu zlúp, aj keď na ňu budeš dávať džem, aj ten takto lepšie drží.
FANY1602 prajem ti v živote všetko najlepšie bez irónie a uštipačných tiet
varecha.pravda.sk/diskusie/pernicky/3421-forum.html...
varecha.pravda.sk/diskusie/kozi-syr/3197-forum.html...
varecha.pravda.sk/diskusie/domaca-vyroba-kozieho-syra/309...
varecha.pravda.sk/diskusie/grilazove-dorticky/2798-forum....
@helenka2307 ty asi velmi rychlo zabudas :-) najprv si pohrab na svojom piesocku az potom ryp do druhych :-) nikto uceny z neba nespadol a ani ty ako vidno podla tvojich prispevkov do diskusii (mas ich 5 co tebe mamicka nevedela poradit,ze si sa obratila na varechu???????).......no tak potom neviem o co ti ide,normalna otazka v diskusii na ktoru @fany1602 ocakavala normalnu odpoved a nie to co si napisala ty :-(
V poslednej dobe už iba piškotu jemne narežem a natriem jemne.Ked dáš nejaký pikantnejší ,tak zákusok má aj lepšiu chuť.
Pozri si tento môj rcp: varecha.pravda.sk/recepty/orechove-rezy-so-slahackou-foto...