Rôzne

Prosba

coopeditka - fotkacoopeditka, 1. marca 2013

ahojte som tu novo zaregistrovana,citam vaše skvelé recepty,a potrebujem poradit.manžel ma chut na nejaku dobru babovku..potrbujem ju urobit do dvoch hodin pomozete mi??taku jednoduchu ale mnamku...majte sa..a velmi ma bavi piect torty takze by som privitala niekoho kto by ma zasvatil do vyroby ozdob..atd...krasny den vam prajem a dik za odpoved

@zareaguj


Diskusia k téme

ewitka
@coopeditka túto máš za chvíľku , len pečenie je najdlhšie. Vymastím si formu a vysypem hrubou múkou a dám do chladničky. Lepšie sa vyklopí.
Vyšľaháš si 4-5 žĺtkov /podľa veľkosti vajec/ s 15 dkg práš. cukru do peny, pridáš 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 20 dkg polohrubej múky, ktorú si premiešaš s 1 kypriacim práškom a nakoniec pomaly pridáš sneh z bielkov. Môžeš si ju vylepšiť aj s 2 PL mletých orechov a budeš mať orechovú. Orechy zmiešaš s múkou. Pečieš vo vyhriatej rúre na 160°C pomaly asi 50 min. či je upečená skúsiš drev. drievkom. Vyklopíš, pocukruješ a zješ. Dobrú chuť!
afataga
zadaj si hore slovo babovky, najde ti ich kopu, aj hrncekove, isto si vyberies
nadia56
@coopeditka , ak si najdes vo vyhladavaci varechy vhodny recept babovky pre seba, podel sa s nami o tom, ktory to je recept, ako sa ti pieklo, ci si to stihla do tych dvoch hodin a ako manzelovi chutilo, tesime sa na tvoj dalsi prispevok
irenaw
čítam to síce neskoro, bábovka už je asi aj zjedená :-)... jeden tip, keď ma tlačí čas, dám bábovkové cesto do mafinovej formy a skrátim tak aj pečenie aj chladnutie.
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
a ja upečiem v mikrovlnej rure :-))