Varenie

Prosba

sonulienka - fotkasonulienka, 23. septembra 2011

Prosila by som Vás o recept čo som tu videla neviem presne či to je
na niečo sladké alebo cestoviny ale jedná sa mi, že tam bolo
RADIELKO ktoré pekne krájalo cesto na pásiky a ktoré naša
varechárka dostala od sestričky zo zahraničia.
Pomohli by ste mi prosím?
Neviem či to práve patrí sem do diskusie ale strašne Vás prosím dajte
mi vedieť ak to niekto zistíte alebo priamo varechárka ktorá tento
recept sem dala.
Totiž objavila som toto RADIELKO aj u nás a chcela by som skúsiť
ten recept.
Srdečne ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

sonulienka
Ďakujem za veľmi skorú odpoveď - nie je to síce také ale skúsim si objednať aj toto budem vidieť čo to bude.
tanaivan
Ja neviem, kde sa dá zohnať takéto radielko a tiež som hľadala v obchodoch mriežkové radielko, ale nikde ho nemali, neviete kde sa dá zohnať? Ďakujem!
megginr
noo taketo radielko by som aj ja brala :) neviete o nejakej predajni? a semienka rukoly - daju sa normalne dostat kupit, ci treba vycestovat az do Talianska? :)
sonulienka
Určite také nie ako je to ale podobné dostať ak poznáte Zásielkový obchod ORION teraz mi prišiel JESEŇ-ZIMA 2011 katalóg a na strane 27 niečo také majú.
akeber
radielko dostať bežne kúpiť v domácich potrebách , bývy pri vykrajovačkách
tinca
@sonulienka pri tom recepte čo pridala Saška sa nejedná o radielko, ale priamo o valček, vraj stál len cca 4 eurá. Ja som ho hľadala aj na nedávno na baníckom jarmoku, ale nebol. Obyčajne tam dostať takéto vychytávky. Ten valček nemá chybu, ak sa s ním prejde krížom máme fliačky. Super vecička!
hubata
Dievčatá a taký valček by sa nezišiel aj na linecké cesto?: napr. ako rýchle vykrajovátko na kvetinky, kolieska, vianočné alebo veľkonočné motívy atď. Linecké sa dá znova prehniesť, vyvaľká sa a znova sa prejde valčekom - a netreba každý kvietok zvlášť vykrajovátkom pracne vykrajovať. Ktorá máte takého šikovnéh manžela, priateľa čo by si na to trúfol? Nezdá sa mi to nejako náročné ...... už len to vyrobiť. Zvlášť vysústružiť z plechu motívy a prilepiť ich na drevený alebo plechový valček hmmm???
olga42
Sonulienka -je také v katalogu ORION zásielkový obchod katalog jeseň -zima 2011 M riadlko č.142008 za 3.30eur,pokrajaš hneď 6 pásov.
kuchticka
@megginer , rukolove semienka by si mala dostat v kazdom obchode, kde predavaju semienka na salaty. Aspon u nas ich maju vsade, kde semena predavaju. Rukola - u nas ARUGULA je druh salatu. Ja som kupila semena iba raz asi pred 10. rokmi, od tych cias mam stale svoje.
alexola
Dobrý deň, až teraz som našla túto diskusiu, @sonulienka varecháčky Vám pekne poradili, no ak sa chcete púšťať do domácich cestovín, (aj keď to nevyznie pre mňa dobre) vyskúšajte radšej konkrétne cesto s inými pomermi surovín. Toto moje bolo naozaj veľmi hutné, bola to "fuška" vyvaľkať aspoň na takúto hrúbku... :) držím palce