zijem vo svajciarsku,casto pozeram varechu,ale vzdy sa stretnem s tym istym problemom...suroviny...co mozem pouzit namiesto hery,cery?je tu niekto,c tiez zije vo svajciarsku a vedel by mi pomoct?co mozem pouzit ako polohrubu muku?
@zareagujzijem vo svajciarsku,casto pozeram varechu,ale vzdy sa stretnem s tym istym problemom...suroviny...co mozem pouzit namiesto hery,cery?je tu niekto,c tiez zije vo svajciarsku a vedel by mi pomoct?co mozem pouzit ako polohrubu muku?
@zareaguj
Ak máš k dispozícii jemnú krupicu (detskú), môžeš ju zmiešať s hladkou múkou a nahradíš polohrubú. Ak nemáš netráp sa, skoro všetko sa dá spraviť aj z hladkej, nebude to veľký rozdiel. Opäť záleží na konkrétnom recepte, ale napr. kysnuté cestá môžeš pokojne robiť z hladkej.
Normálne používajte maslo a ešte ako bonus budete aj zdravší.
A k tomu maslu jeden zabudnutý recept, stojí za vyskúšanie:
dobreazdravo.sk/precistene-maslo/...