Rôzne

Problém s ukladaním receptov do KK

letisia - fotkaletisia, 27. februára 2011

Chcem sa opýtať, či máte pri recepte možnosť uložiť do KK, tak ako to bolo doposiaľ. Ja som ešte včera ukladala recepty do KK a dnes nemám ako, táto možnosť mi pri receptoch chýba.

@zareaguj


Diskusia k téme

letisia
A už viem prečo. Až teraz som si otvorila KK a je tam odkaz od redakcie. Tak sa teším na nové vylepšenie.
tomas
No nejaké 2 hodinky sa kopírovali vaše recepty zo starej do novej kuchárskej knihy, v novej si môže každý človek vytvárať "rubriky", je to prvá verzia, ktorú sme postavili úplne nanovo a ešte ju budeme vylepšovať podľa vašich prípomienok v najbližších dňoch.
babav
@ tomas, ako si mozem ulozit nezaradene recepty do novych rubrik?Skusala som presunut ,neprechadzaju,alebo to robim nespravne(?!)
foska
Fantaaaaazia! Dakujeme za novu kucharsku knihu!
jatanika
@babav , vytvoris si najskor kategorie podla seba, na roztriedenie, kazdu kategoriu ulozis pomocou "disketky" napravo ......a potom je pri kazdom recepte moznost z tychto tvojich kategorii si vybrat....kliknes na nazov kategorie a recept sa presunie....
eunika
Už som mala v tej svojej KK chaos,myslím,že teraz to bude ovela lepšie...
palokuchki
Nova kucharska kniha je vynikajuca. Chvilu mi to trvalo, pokym som na to prisla, no teraz mi to uz ide dobre. Dakujem...
ejta
SUPER ! SUPER! Trikrát SUPER ! Ďakujem za novú KK, už som mala toľko receptov uložených, že keď som niečo hľadala, tak som to väčšinou ani nenašla :-) Konečne si v tom urobím poriadok
tedko
Super,už som si aj urobila poriadok v kuchárskej knihe ďakujem!
viedra
neuveritelne prave v tychto dnoch som rpzmyšlala ako si ulahčit hladanie receptov velmi velka vdaka pomihli ste mi
akned
Výborná nová KK. A začínam robiť poriadok. Ďakujem!
martahu60
Je to výborné takto si poroztriedovať recepty.Suuuper,dakujem
torticka
Bože, až teraz som zbadala, že je už okolo toho komentár. A ja som ho napísala až teraz. Ale je to super, čo ste vymysleli.
yana
Mila reakcia, nech vam to pan boh na detoch vynahradi.Ani nie tak v kvalite ako mnozstve. Dakujeme. Uz som si prestala ukladat recepty, lebo v tom bol chaos a saveovat vsetko na harddrive, tak to uz by som musela vsade nosit externy. Tak sa idem pohrat.
maskrtnicek
Táto novinka je síce dobrá vec,ale chcem sa spýtať ako sa dostanem k už dávnejšie uloženým receptom?Nedarí sa mi otvoriť kuchársku knihu z už uloženými receptami.Ďakujem.
používateľ nemá avatar
dss
dss
Perfektne je to nádhera.Teraz je lahôdka ukladať recepty.Ďakujem.
letisia
super nová KK, radosť ukladať a triediť....ste šikovní
jeka
už sa velmi teším,že si uložím ten svoj chaos.
jeka
už sa velmi teším,že si uložím ten svoj chaos.