Varenie

Príprava príležitostných kuchárskych dobrôt

marta23 - fotkamarta23, 6. apríla 2012

Do mailovej schránky dostávam rozne krásne a zaujímavé prezentácie s hudbou a linky s ukážkou prípravy rôznych kulinárskych špecialít, obložených mís a kuchárskych výtvorov. Prikladám jeden taký link. Pozrite a si to a inšpirujte sa teraz k sviatkom jari.
 mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=394b518317&...

@zareaguj


Diskusia k téme

celeblith
@marta23 nemozes dat link na svoju emailovu schranku, nikto (okrem teba) sa tam nedostane. musela by si pridat link z povodnej stranky...
marta23
Ale ja som sa bála daťpriamo do Varechy ten link, že to redakcia neuverejní. Sú tam nádherné dekorácie a jedlá. Videli ste to? A ty si sa ako k tomu dostala?
marta23
@domci4 , ktorý mail máš na mysli? Otvor si ten horný link, sú tam nádherné veci na zjedenie.
marta23
@celeblith , ako to mám vložiť? Na hlavnú stránku Varechy? Je to nádherné dielo z potravin. Môžem ti napísať na ICQ? Ale je to dobré číslo ICQ?

celeblith
@marta23 nejde o to, ze nemozes, ale technicky to nie je mozne, aby si dala link na tvoju prilohu do emailu...momentalne mi nic ine nenapadlo, len ak sa ti chce preposli mi ten email (aj s prilohou-prezentaciou, ktoru si chcela ukazat varechacom) a ja spravim taky link, odkial si to bude moct stiahnut kazdy.
marta23
@domci4 napíš mi mailovú adresu a ja pošlem tie dobroty mailom, aj iné veci, prezentácie, ak máš záujem. Pozdravujem. martabullova@gmail.com
marta23
Už rozumiem, stačí vpísať ten kod a sa to stiahne za 34 sekund alebo koľko sa to tam píše.
marta23
aj tie ďalšie prílohy s receptami prosím tam vložiť.
evanaaa
Mne tam nič neukázalo, len niečo, na čo sa mám prihlásiť. To až po prihlásení uvidím?
marta23
 www.uloz.to/xnGRBfG/menu-pps...
to to dala celeblith a po kliknuti na odkaz sa ovori hlavna strana a yam treba kliknut na zlty obdlznik Stahnout a potom ja pokracujem na v strede ponuknuty obdlznika vlozim vygenerovany kod a potom si to mozete uz otvorit alebo ulozit do svojho PC do archivu. Pekny den.
marta23
Kod odsuhlasit zasa na zlty obdlznik Stahnout a potom uložit alebo otvoriť.
kuchticka
marta23, ja bych tiez mala zaujem, mailovu adresu mam v profile. Dakujem. Mneto tiez nejde ten link ktory si uviedla.
marta23
@evanaaa , podarilo sa to otvorit? Netreba sa prihlasit len na hl.strane kliknut na žltý obdlžnik a potom zasa vpisat kod vygenerovany do obdlznika a odsuhlasit klikom na stahnout. Da sa to aj inak, ale mne to ide takto.