O Varecha.sk

Pridal som 3 recepty, komentovať nemôžem, kde je problém?

strucik - fotkastrucik, 2. novembra 2017

Ahojte Varešky, Varecháči a predovšetkým moderátori, admini a redakcia, či ako sa tu volá šéfstvo,

včera som pridal na Varecha.sk 3 recepty, ale napriek tomu nemôžem komentovať ani len svoje recepty a odpovedať pod nimi na komentáre iných. Stále mi ukazuje toto:

"Komentáre pod recepty a zážitky môžu pridávať len aktívni členovia komunity Varecha.sk, ktorí zverejnili aspoň 3 recepty. Pridajte recept, prípadne, ak ste objavili chybu v recepte alebo chcete niečo odkázať autorovi receptu, kontaktujte redakciu"

Som tu nový, ale netuším, prečo sa tu zavádza a píše, že ten, kto zverejnil aspoň 3 recepty môže komentovať, keď v skutočnosti vlastne nemôže? Veľmi seriózne to na mňa nepôsobí.

Kde je chyba?

@zareaguj


Diskusia k téme

arnilka
Ahoj, mám podobný problém, aj ked mám zverejnené spolu už 3 recepty.
Kde je chyba? Nerozumiem.
mares
Na mňa to tiež seriózne nepôsobí, keď varecháčkou som už dlhšie. Nepridala som ani jeden recept za toto obdobie, lebo nemám chuť sa s niekym hádať , či som správne nazvala recept, alebo som tam nedala to, alebo ono. Je mu ľúto, že už nemôžem pridať komentár, pripadá mi to diskriminujúce ,ale rešpektujem to a odchádzam z Varechy.
strucik
Redakcia, ďakujem za odpoveď.

Ahoj, Arnilka, super, že si potvrdila, že to nie je len môj problém. Ale ja som ti narátal 4 recepty a nie 3, ale to nie je asi dôležité.

Ahoj, Žabička (Tiginko), neviem, o čo ti ide, som tu naozaj nový, včera som sa zaregistroval, aby som tu poradil v diskusii o sušení cestovín, zo zvedavosti pozrel, aké sú tu všelijaké cesnačky, takú ako robím ja som nikde nevidel, tak som ju hneď pridal a potom aj ďalšie recepty. Ale zdá sa, že sa v kuchyni nudíš, aj keď podľa svojho profilu nudu v kuchyni neznášaš.
redakcia
@Mares (2.11.2017 16:59)

Chceli by sme Vás ubezpečiť, že toto obmedzenie je len dočasný stav a nemusíte kvôli tomu odchádzať z Varechy :)
arnilka
Ahoj @Strucik , dobre si rátal, mám 4 uverejnené recepty.
Kedže stále nemôžem komentovať, neviem aký je dôvod, či ešte technický problém pretrváva, dovolím si vyjadriť sa k Tvojej cesnakovej polievke TU: Chuťovo určite výborná a nielen cesnak, aj chilli má liečivé účinky. Mne sa nezdá nejako veľmi ostrá, taká akurát, ved surový cesnak by bol oveľa ostrejší, než v Tvojom spracovaní.
Poznám jednu cesnakovú polievku, kde sa použije až 52 strúčikov pečeného cesnaku a chuť je príjemná, polievka je výborná ako prírodné liečivo na princípoch Ajurvédy.
Tvoju môžem len a len chváliť a vysoko pozitívne hodnotiť.
Vrelo odporúčam každému najprv vyskúšať a potom sa vyjadriť k receptu!
Prajem Ti Pekný večer :-)
popoluska340
Ahojte varechaci,mam par receptov vyskusanych aj nafotenych,a chcela som 3 recepty uverejnit,len aby som mohla pochvalit vyskusane aj odfotene.Ale ako vidim,tak mi to nepomoze.Nevadi,budem aj tak skusat recepty,aj bez komentarov.Hadam to nebude dlho trvat,a vrati sa Varecha do starych kolaji.Aj teraz idem piect chlebik podla tejto stranky,mam rada recepty,aj rada citam komentare,co a ako vylepsit.
tomas
Nový systém a nové pravidlá sú viac menej hotové. Ešte to musíme otestovať a nasadiť. Verím, že budete spokojnejší.

Potom odpíšem menovenite aj na jednotlivé komentáre.