Diskusie
- Smejkad: Polotovary 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 426 najnovší komentár dnes 11:10
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 506 najnovší komentár včera 16:05
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 426 najnovší komentár dnes 11:10
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 506 najnovší komentár včera 16:05
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 4 najnovší komentár 15. októbra 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 4 najnovší komentár 14. októbra 2025
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 418 najnovší komentár dnes 11:10
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 3 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 1 najnovší komentár včera 16:05
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Malinový koláč bez malín +fotopostup
-
Ľahučké šišky s jablkovou plnkou +video
-
Čokoládová torta s lesným ovocím +fotopostup
-
Zapekané zemiaky s kyslou kapustou a so slaninkou +fotopostup
-
Jablkové jogurtové placky +fotopostup
-
Štedrá zeleninová polievka s brokolicou
-
Kysnuté rožky s nivou a párkami +fotopostup
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO
-
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma VIDEO
-
Jablkový koláč so škoricou VIDEO
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej VIDEO
-
Syrové tyčinky v slaninke, super tip na chuťovku z toastového chleba VIDEO
-
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO
-
Zvýšila vám uvarená ryža? Premeňte ju na chrumkavú posýpku do šalátu VIDEO
-
Sladká nálož: Išelské tortičky, bratislavské rožky aj jednoduché koláče. Najlepšie septembrové recepty pre skúsené aj začínajúce gazdinky
-
Navarte a upečte: 11x sobotný obed z hlávkovej kapusty a jeden dezert k tomu
-
Narodeninový rebríček: 16 najčítanejších receptov na bezmäsité a múčne jedlá
-
Jednoduché aj náročnejšie: 11 receptov na karamelové zákusky z kondenzovaného mlieka
-
Recepty na domáce lokše: Nielen zo zemiakov, ale aj ako ste ich ešte nerobili
-
TOP rebríček: Toto sú najlepšie septembrové videá. Kraľuje im 200 rokov starý recept!
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné obedy a večere pre celú rodinu
Treba dodržať technológiu, viac poradiť sa asi nedá.
nemám rada hrubé kysnuté cesto
Nájdeš ju tu pod týmto názvom
Originál recept:
600 g pšeničnej múky T-405
400 g pšeničnej múky T-1050
1/2 kocky čerstvé droždie
600 ml vlažnej vody
1/4 ČL cukru
3 ČL soli
5 PL olivového oleja
múka na pomúčenie.
Ja robím:
500 g pšeničná múka špeciál hladká
500 g pšeničná múka T-650 hladká
1 kocka droždie čerstvé
ostatné nechávam podľa pôvodného receptu.
Spravíme kvások, ktorý zapracujeme s ostatnými ingredienciami, vodu pridávame podľa potreby, cesto je hustejšie , väčšinou spotrebujem všetku vodu. Necháme 2 hodiny podkysnúť. Z tohto množstva vyjdu 4 - 5 pízz.