Kuchyňa a vybavenie

Praca v českej republike,Kuchyňa na ubytovňi...

tuky7777777 - bez fotkytuky7777777, 12. júla 2011

Zdravim všetkych kolegov kolegine na stranke a hladam daku radu ako si jednoducho a zdravo navariť po 12 hodinovej šichte v praci :), byvam na ubytovni a mame tu spoločnu kuchynu, mikrovlnka ,dvojplatnička ,zopar hrncov ,panvica ,doska na krajanie atd, k dispozici mam obchodny dom billa,tesco a lidl,nakolko mam nadvahu a bojujem snov tak poprosim o jedla s nizsov kalorickov hodnotov :) dakujem šeckym napisanym.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Každý večer o tomto čase na tomto mieste ...... sa budeš doúčať pravopis a potom dostaneš recept.
evanaaa
No, Hubata, zase si ma rozosmiala, ešte aj teraz sa smejem, viem si ťa predstaviť ako to hovoríš - s prísnym tónom a v duchu sa chechceš. Tuky, stačí si to tu prejsť a nájdeš inšpirácií až až, tu ti recepty písať nebudú, do diskusii.
julica
@tuky , ved mas skoro vsetko potrebne, zameraj sa na ciste zeleninove salaty a chude maso (ziadna bravcovina) a mas o jedalnicek postarane :) je tu vela dietnych receptov, hladaj ich najma pod vegetarianskymi, pozor vsak, niekedy su pod dietnymi ulozene salaty s kopou majonezy a salamy - tie urcite nie! Vela trpezlivosti, oplati sa, drzim palce.
viera1
Už ten začiatok tvojej diskusie je zlý - zle uvažuješ.Po 12-hodinovej šichte by si mal/a zjesť niečo ľahké (zeleninku) a nie vyvárať.Ak chceš schudnúť,musíš jesť pravidelne a pomerne často,nie doháňať večer prejedaním.Ak vyvárať,tak preto,aby si si mohol (mohla) vziať na šichtu varené jedlo.Môj názor.