V staršej kuchárskej knihe som našla recept na Kakaový krém, ktorý znie takto:
1 dl mlieka, 20 g kakaa, 120 g jemného kryšt. cukru, 200 g masla.
Postup:
Kakao s cukrom rozšľaháme v mlieku, necháme prevrieť, prelejeme do misky a miešame až do vychladnutia. Do vychladnutej zmesi zamiešame po troche zmäknuté maslo.
Moja otázka je taká, či z tohto naozaj vznikne krém, ktorým môžem plniť kornútky? Ďakujem.
A vieš že najbližšie vyskúšam,ved aj staré rcp.sú dobré!
Celkom sa mi to pozdáva!
@domci4 ak sa mi to podarí, dám krém medzi recepty
radi by sme Vás informovali o našej ponuke Pravej belgickej čokolády, výrobníkov čokolády, čokoládových fontán a všetkého pre domácich i profesionálnych cukrárov.
Všetok ponúkaný tovar nájdete aj na pravacokolada.sk
Prajeme Vám pekný deň.