Varenie

Plnka so salkom šľahaným nad parou

slavka11 - bez fotkyslavka11, 1. februára 2014

Ahoj Varecháči prosím o pomoc. Čítala som niekde receptík kde išla plnka so salka šľahaného nad parou s vajíčkami. Ale nikde to neviem nájsť viete mi prosím s tým niekto pomôcť. Dakujem veľmi pekne.

@zareaguj


Diskusia k téme

babav
Vyborna je ,vyskusala som ,odporucam !
slavka11
Dakujem za receptik. To co som citala bola sucast nejakého zakusku a do neho taka plnka isla. Neviem ci je to presne tato ale paci sa mi vyskusam a dam vediet. Na piatok pecieme tortu pre bratranca bude mat 30.narodeniny. Zacal farmarcit s prasiatkami tak mu jedno upecieme. Bude ale take rochniace sa v blate :)
slavka11
@viera1 ty si poklad ano bola to ta torta Praha. Super dakujem a ta torta bude 3D prasiatko. Tie robim radsej mozno sem niekedy tie svoje vytvorceky vlozim len tak pre potechu oci. Pouzivam rozne recepty na plnky a cesta takze tym nebudem nikoho zatazovat ale mozno ako inspiracia by moje torticky niekomu padli vhod.
viera1
A že som sa sa nahľadala...Zmiatla si ma,že boli súčasťou zákusku (myslela som rezy) a ona to bola torta.Ale nevadí,rada si pozriem recepty od @ancicka .Určite sa poteším,keď tu pridáš výsledok svojej práce.