Rôzne

Pekarnicka

helenka2307 - bez fotkyhelenka2307, 23. augusta 2012

prosim vas vie mi niekto poradit mam pekarnicku TESCO a chcela by som len miesit vtom ae tlacitka mam zapnut?som totiz antytalent!!dkujem

@zareaguj


Diskusia k téme

medulienka122
na mojej /Tesco/ stlačím č.10, ukáže sa na displeji 1ho.30min., ale po 30 minútach musím stlačiť "stop" a vypnúť - neviem, akú máš presne pekárničku, ale na kryte by malo byť napísané "hnetenie" alebo niečo pod.
marlenka88
ja mam tiež pekárničku z TESCA, ešte starší typ a program na miesenie cesta mám na 7, je tam napísané DOUGH. Dúfam, že som pomohla:-)))
marlenka88
ja mám BM08, ale treba pozrieť na tie programy,malo by tam byť niekde na kryte napísané DOUGH. A návod k tomu nebol?
marikafil
ja som tiež mala pekárničku z Tesca, akurát program označený ako "dough" = cesto bol miesenie a kysnutie, spoku 1 hodina 30 minút. Len miesenie tam nebolo, takže asi bude vhodné pobudnúť blízko nej a keď prestane miesiť, tak ju vypnúť...ako radí medulienka
tetuska
mám pekárničku z Tesca, všetko je tam popísané, treba si to riadne prečítať, je to jasné....
turistka
Mám pekárničku, ale dobrú radu Ti dala @marikafil , pekárnička nemá funkciu samostatné miesenie, ale spoločne s kysnutím /Dough/, tak naozaj po miesení si to treba dohliadnúť , vypnúť a vybrať cesto.
pakris
ja mám tiež pekárničku z Tesca. Ďakujem za rady, lebo ani ja som nevedela, ako v nej treba miesiť a viacmenej som si ju kúpila kôli tomu :)) Máte nejaký dobrý recept na sladký koláč ?
turistka
@pakris , pohľadaj si od @Mama3chlapov- francúzska brioška z domácej pekárne, alebo od @Damisa-mazanec z pekárne /na ten nedám dopustiť, však Damisa?/. No je tu ešte jedna stránka: Domacipekarny.dama cz/recepty.php Môžeš sa na to pozrieť, ale klikaj tak ,ako to vidíš napísané. Veľa úspechov.
medulienka122
dcéra by mi povedala:"dobré ráno, stará mama":-))) ja mám pekárničku nie Tesco, ale Tefal, sorry /po niekoľkých rokoch som si až ráčila všimnúť/...:-)
marlenka88
mne sa na tom programe DOUGH páči, že mi to cesto aj vymiesi a aj mi tam vykysne, potom už len vyklopím z nádoby a mám to bez roboty.
turistka
Kúpa pekárničky bola pre mňa tá naj kúpa v kuchyni, veľmi mi pomáha, nemusím miesiť- už pobolievajú ruky a má dosť programov, ktoré mi vyhovujú, niektoré nepotrebujem. Dúfam, že dlho vydrží. A nemusím dohliadať, všetko je správne načasované, len zrazu mi začne z kuchyne prichádzať vôňa.
evanaaa
Od pondelka má byť v Lídli platný nový leták, v ktorom je aj pekárnička za 49.99 eur, s 12 programami - cesto na chlieb, miešané koláče, marmelády, aj program na bezlepkové pečenie, je tam aj odstraňovač miesiaceho háku, odmerný pohár a lyžica.
helenka2307
dkujem všetkym čo mi poradili ako miesit v pekarničke!!!!!!!!!!ste dobra parta!!!!!!!!!dik!!!!!!!!!!
damisa
@turistka vďaka za pochvalu mazanca, tiež mám pekáreň z tesca a treba po vymiesení pekáreň vypnúť, keď nechceš cesto nechať vykysnúť a videla som tam teraz pekárne v akcii za 24,90
coldbery
ja síce nemám Tesco,ale BIFINETT a mám tam na 6. tačidlo ,,cesto"....a to mi iba vyhnetie a zastavý sa...:)