Kuchyňa a vybavenie

Pekárnička chleba-poraďte

aroooo - fotkaaroooo, 25. mája 2011

Od 30.5. má byť akcia na kuchynské veci v tu už viac krát spomínanom obchodnom
reťazci.Medzi iným je tam aj pekárnička chleba značky SilverCrest,má ju niekto,ako ste s
ňou spokojní?

@zareaguj


Diskusia k téme

elian44
Mám takú takmer 2 roky a som spokojná. Je to moja 3. a môžem povedať, že najlepšia. Mala som Moulinexku, tú som úspešne vyreklamovala, bola až taká "dobrá". Potom som mala Unold, bola drahá jak sviňa, ale nestálo to zato. Vanička do nej stojí 30€ bez hnetačov a neuznali ani oprávnenú reklamáciu, vraj som ju nepoužívala podľa návodu (asi neviem nasypať múku alebo čo). Okrem toho náhradná vanička nebola s tým špeciálnym neoškrábavajúcim povrchom ani omylom. Bola poškriabaná za mesiac.
Túto som kúpila nakoniec, že keď sa rozpadne, tam mi to aspoň za tie peniaze nebude ľúto a fičí dodnes:) Akurát som dokúpila 2 vaničky ( jedna stojí 10 € aj s hnetačmi) Ani tá pôvodná vanička ešte nie je oškretá, ale keď sa začínajú trošku kývať hriadele, už mám skúsenosť, že čoskoro začne zatekať. Takže preto som investovala radšej do nových.
wevewe
no ja som kupila odstavovac spominanej znacky a ten je veeeeelmi zly. tak som prekvapena, ze @elian44 ma dobru skusenost s pekarenou
elian44
Ono po tej Moulinexke je toto raj, bolo ju teba vláčiť do značkovej opravovovne - v mojom prípade cez celé mesto, ale keď sa rozpadne takáto vec, stačí ju zaniesť do obchodu a buď ju vymenia alebo vrátia peniaze, nerobia také ofuky.
malusa
V Lidli mas zaruku,ze pri reklamacii bez reci vratia peniaze to je ta vyhoda inde sa trapis!
tetuska
mám waflovač tej istej značky a je v poriadku, výborne sa pečú wafle, takže aj pekárnička by mala byť, to je ako s elektronikou, niečo ti slúži viac, iné menej...
babkamt
elian44,ja som si tiež kúpila pekáreň tej istej značky 4.4.2011 a ešte som v nej nepiekla nič,nevedela som vybrať vaničku,zapnúť.....Chcela by som ta poprosiť,či by si nedala na varechu fotopostup pre menej chápavých,tým myslím seba,som z nej nešťastná,dievčatá si pochvaľujú pekárničky,tak som ju chcela aj ja,no neviem ju používať.Ďakujem.
elian44
babkamt - ty si k nej nemala návod na použitie v slovenčine?
Vaničku treba vyberať mierne nasilu, dole je zasunutá aby držala, inak by pri miešaní vypadla. Ja mám aj označenie programov v slovenčine, takže je to pomerne jednoduché. Ak sa mi podarí nahovoriť dcéru, tak nafotím. V princípe fungujú všetky pekárne podobne len je treba preskúmať ako sa volajú jednotlivé programy.
Na tej lidlovej ma pobavil najviac program maslové cesto, z receptov vyplynulo, že nemá s maslom nič spoločné, je na chleby s jogrtom, cmarom a kefírom:))
používateľ nemá avatar
wal
wal
Ja mam tu pekaren asi 2 mesiace a som velmi spokojna! Chlebiky ci uz z hotovych zmesi alebo podla receptov su vynikajuce. Peciem v nej aj babovku. Dokonca som v nej piekla aj fasirku - vynikajuca! Chystam sa vyskusat aj francuzske zemiaky a kolozvarsku kapustu :)
Obsluha velmi jednoducha a nasledne cistenie tiez - nadoba sa po vychladnuti len vytrie servitkou.
aroooo
Ďakujem Vám všetkým za komentáre,rozhodla som sa s kúpou ešte počkať,som sama a zostala som bez práce...,ale recepty na chlieb a rôzne pečivo si odkladám,kúpila som si aj ražnú múku/ u nás v Jednote nemajú/ a skúsim nejaké žemle ručne-stručne v rúre