Dobrý deň,
chcela by som recept na domaci chlebík pečený v peci ak má niekto skusenosti prosím poradte mi ja som sa pokušala viackrát o pečenie
a chlebík je stále tvrdý a velmi hustý
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 37 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
ja pečiem iba v rúre a vždy sa mi podarí,ak chceš,vyskúšaj.:-)
@margaretka , ona asi v rúre ovláda pečenie, ale chce piecť v peci, preto sa pýta. Ináč, ja som len raz piekla a zle to dopadlo, xixixi.
:)
Ak je hutný a nemá oka, tak máš asi príliš veľa pomeru ražnej muky.
Prave ,ze jaa pouzivam hlatku muku a ten recept ako pise deniska54
Určite podľa mňa 3 zemiaky na 1 kg múky je veľa, preto je hutný, stačí jeden. Samozrejme zemiak má byť uvarený a potom nastrúhaný do cesta. Okám prospieva dobré premiesenie - spracovanie cesta pred kysnutím.
Mohu doporučit recept od @Kukulienka71 varecha.pravda.sk/recepty/chlebik-od-mamicky/52474-recept...
Nikdy mi nesplasol, krásně nakysnul, vždy bez potíží upečeno, výborné chuti. Základ múka T650 a zbytek různé druhy múky, případně i celou váhu múky len T650. Bod 5. ve vzpomínaném receptu - nechávála jsem kysnút 40 minut ne v misce, ale v ošatce. Pak šup do kastrolu a kysne znovu, dalších 30 minut. Vše podle receptu, postupu, jen bod 5 v ošatce. Když nemáš ošatku, jde dát na namúčenú utěrku do velkého cedníku /mám takovú velkú misku na nožkách s dierkami/: cedniky.heureka.cz/cednik-na-salat-bily-prumer-26-cm_2/#....
Ale není to nutné, je to můj výmysel. Recept je ověřený a funguje. Vyzkúšaj, držím pěsti!