Rada by som sa spýtala na čo všetko okrem klasického vysmážania používate panko strúhanku. Dostala som od kamarátky kilové balenie a než skončí záruka, treba ju minúť. Vďaka za tipy :-)
@zareagujRada by som sa spýtala na čo všetko okrem klasického vysmážania používate panko strúhanku. Dostala som od kamarátky kilové balenie a než skončí záruka, treba ju minúť. Vďaka za tipy :-)
@zareaguj
ani ja som netušila...čo a ako..tu je to:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť."
cucinasuditalia.blogspot.com.au/2008/01/mollica-del-pane-formaggio-dei-...
vidím dobre..nerozumiem nič..o stručný preklad-aspoň surovín-môžem poprosiť..??
@radost , je to rebarbora zapecena s posypkou . 8-10 stebiel rebarbory kuchar nakrajal na kusky, vlozil do hlbsieho pekaca ,posypal 6-8 PL bieleho cukru a
pridal troska vody.Vlozil do rury vyhriatej na 180 stupnov C na 10 minut.
Posypku si pripravil z hnedeho cukru , masla a muky . Po 10 minutach vybral predpecenu rebarboru z rury , pridal k nej pomlety zazvor a med , prelozil ju do ohnovzdornej misky , navrstvil na nu pripravenu posypku a piekol dalsich 10 minut . Servoval so zmrzlinou.
tvoja ochota..empatia..mi vohnala slzy do očí..ďakujem..dobrý človek..želám dobrý deň..
reneesrecipe.wordpress.com/2011/04/19/apple-and-pear-crumble/...
@2010 ,nevadi . Vdaka nepozornosti tu mame recept na este lepsi
"crumble".