Rada by som sa spýtala na čo všetko okrem klasického vysmážania používate panko strúhanku. Dostala som od kamarátky kilové balenie a než skončí záruka, treba ju minúť. Vďaka za tipy :-)
@zareagujDiskusie
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 3 najnovší komentár včera 21:50
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 6 najnovší komentár 29. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 3 najnovší komentár včera 21:50
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 261 najnovší komentár 3. decembra 2024
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 109 najnovší komentár 3. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 62 najnovší komentár dnes 15:36
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 12 najnovší komentár včera 13:52
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 6 najnovší komentár 2. decembra 2024
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 6 najnovší komentár 29. novembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Zamatová roláda +fotopostup
- Škoricové a kakaové esíčka +fotopostup
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva +video
- Perníkové drobné pečivo bez vaľkania a vykrajovania +video
- Bryndzové tyčinky +fotopostup
- Zapečené pšeno s jablkami +fotopostup
- Tvarohová štóla s figovou plnkou s červeným vínom +video
- Londýnske rezy +video
- Zamatová roláda +fotopostup
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky +video
- Pečené kuracie stehienka na paprike a slaninke
- Ľahká ryža s mrkvou
- Škoricové a kakaové esíčka +fotopostup
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva +video
- Londýnske rezy +video
- Nahé orechové štangle s jablkami
- Bezlepkové vianočné medovníky Liana - ihneď mäkké +video
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky +video
- Bryndzové halušky s cibuľkou a so slaninou
- Mandľové včelie úle
- Vanilkové mini veterníčky s marcipánom a višňovým džemom +video
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Ako z papierových tanierov vyrobiť škatuľky. Hodia sa na servírovanie aj na výslužku VIDEO
- Rýchla pečeňová paštéta, perfektná na chlebík aj na lokšu VIDEO
- Skúste a neobanujete: Top recepty, ktoré zabodovali na Vareche minulé Vianoce. Dobrá inšpirácia, keď neviete, čo na sviatky upiecť
- Pred pečením: Orechy nestačí len pomlieť. Spravte s nimi toto a vaše vianočné koláčiky budú ešte chutnejšie
- Medové rezy, parížske rožky, linecké aj laskonky: 12 obľúbených vianočných dobrôt v karamelovej verzii
- 7+7 receptov: Čo variť a piecť tento týždeň? Slané a sladké tipy na bežné dni aj prvú adventnú nedeľu
- Overené, odskúšané: Stále hľadáte ten najlepší recept na medovníky? Máme! Toto je 20 najúspešnejších receptov všetkých čias
- Vôňa zimy: 10 receptov na perníkový koláč, úplne obyčajný aj vyparádený na vianočný stôl
- 11x makový koláč: Sviatočná štóla, pité aj opité a nezabudli sme ani na rýchlovky pre lenivé gazdinky
ani ja som netušila...čo a ako..tu je to:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť."
cucinasuditalia.blogspot.com.au/2008/01/mollica-del-pane-formaggio-dei-...
vidím dobre..nerozumiem nič..o stručný preklad-aspoň surovín-môžem poprosiť..??
@radost , je to rebarbora zapecena s posypkou . 8-10 stebiel rebarbory kuchar nakrajal na kusky, vlozil do hlbsieho pekaca ,posypal 6-8 PL bieleho cukru a
pridal troska vody.Vlozil do rury vyhriatej na 180 stupnov C na 10 minut.
Posypku si pripravil z hnedeho cukru , masla a muky . Po 10 minutach vybral predpecenu rebarboru z rury , pridal k nej pomlety zazvor a med , prelozil ju do ohnovzdornej misky , navrstvil na nu pripravenu posypku a piekol dalsich 10 minut . Servoval so zmrzlinou.
tvoja ochota..empatia..mi vohnala slzy do očí..ďakujem..dobrý človek..želám dobrý deň..
reneesrecipe.wordpress.com/2011/04/19/apple-and-pear-crumble/...
@2010 ,nevadi . Vdaka nepozornosti tu mame recept na este lepsi
"crumble".