Také iné rezne

2010 - bez fotky2010, 26. januára 2015
Také iné rezne
Foto: 2010

Co nespravite pre deti a hlavne na narodeniny

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

 na vysmážanie




Postup

  1. 1

    Jahnacie kotlety zlahka naklepeme, narezeme po obvode ked treba ochutime, maso bolo mlade bez akejkolvek aromy tak stacilo len cierne korenie a sol.

    Také iné rezne - obrázok 1
  2. 2

    Tradicne obalime v trojobale a vyprazime na dobrom rastlinnom oleji. Len taka poznamka ja som pouzil struhanku Panko je to japonsky vymysel ich vyskumneho ustavu struhaniek a sudruhom v japonsku to vyslo a podarilo sa im vyrobit struhanku co je chrumkava a odpudzuje olej - rezne su suche. (jedine cena im nevysla je pomerne drahá)

Diskusia k receptu

brambora
tie makove ladove kocky su prosim co? :D vyzera to ako biele kiwi. recept musi byt vyborny, nechala by som sa pozvat. ;)
katka78
Pekne. Láka ma to jahňacie vyskúšať obalené kokosom. Úplne mimo? Asi zhorí.. Bramborka, to bude asi pitahaya.
renulienka
Nikdy sa mi nepodarí tak krasne naporcovat jahnacie kotlety v domacich podmienkach. Kupujem jahnacinu 2 x do roka, na jar a na jesen po dva kusy a niekedy sa teda poriadne namordujeme ;-)
brambora
@renulienka , @katka78 mate pravdu asi. pitahaya som videla jedine vcelku, nikdy som to nejedla, tak ma nenapadlo, ze vnutri je biela :D ale uz som mudrejsia...
2010
@brambora ano je to pitaya ale nedoporucujem ju kupovat v europe, je to jedno z tropickych ovoci co nedozreje ked sa oberie skoro, a ked je zrele tak sa neda dobre prevazat podobne ako maliny, to dalsie su tropicke slivky... skor ako nase duzinate ringloty a granatove jablka.
jozka2
Recept vyzera dobre,ale ta pitaya sa nevola este aj pod nazvom devil fruit?
jozka2
No,pozrela som si tu pitahayu,tak ano vola sa to este dracie ovocie,alebo devils fruit,len tak na margo,je to velmi zaujimave a chutne ovocie,ale 1 kus stoji 7 dollarov.
pusta1
jednoduché, perfektné a úžasne chutné :-)
dokonalé úžasné jedlo :-)
*****
frezia68
@2010 :panko už od Teba poznám,ja som skúsila nahradiť kukuričnými lupienkami,ktoré som "na hrubo"nastrúhala.Chrumkavé,ale olej asi neodpudzuje.Dostať aj tu pitayu,aj všeličo iné.Ale skôr zhnije,ako dozreje a preto nekupujem.
denyany
Krásne a lákavé foto. Jahňacinu zbožňujem, vyprážané takmer nejedávam, ale na tieto kotletky by som sa nahovoriť dala.:-)
jozefj
Recept je výborný až na ten komentár.
2010
Aj ked som si robil srandu ale naozaj ta struhanka je vyrobena vedecky






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia