Milí varecháči,
všimla som si tu dosť receptov, v názve ktorých sa vyskytuje slovné spojenie..."Bez múky", pričom po otvorení receptu sa v surovinách nachádzajú ovsenné vločky.
Podľa mňa je názov zavádzajúci pre ľudí, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu, veď ovsenné vločky sa robia z ovsa, ktoré je obilovinou, alebo sa mýlim? Viem, že ich môžem nahradiť ryžovými, sojovými, pohánkovými a čo ja viem ešte akými vločkami, ale to už je celkom iná chuť. Budem rada, ak pridáte svoje názory, nakoľko konkrétne ovsenné vločky mám veľmi rada, ale bojím sa ich konzumovať.
Ide len o to, že BEZMÚČNY NEZNAMENÁ AUTOMATICKY AJ BEZLEPKOVÝ. Aby ste predišli sklamaniu, bezlepkové recepty treba hľadať v kategórii "bezlepková diéta". Tam by sa recepty s ovsenými vločkami objaviť nemali.
Ďakujem a tiež prajem krásny večer! :-)
A dakujem za tip, popytam sa v racio vvzive :)
Dakujeme.
www.nanacelia.sk/nanacelia/eshop/0/3/5/495-PROVENA-Ovsen...