O Varecha.sk

Nová webstránka Pravdy - Žena.Pravda.sk

redakcia - fotkaredakcia, 4. marca 2013

Pravda dnes spustila nový web pre ženy o móde, kráse, vzťahoch i zdravom životnom štýle Žena.Pravda.sk, ktorý nájdete na linke:  zena.pravda.sk


Ako sa vám tento nový web páči? Čo by ste na ňom vylepšili, čo by ste tam pridali, odobrali...

Vaše názory nás potešia.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Pozrela som, aj som si už zasúťažila, teraz už len čakať na výhru-:))) Ale stránka o všeličom a všelikom sa mi bude iste páčiť, aj čo-to sa dozviem, aj mi poradia. Vďaka redakcii a všetkým jej tvorcom, želám veľa úspechov!
stefanm
ja čakám , že čoskoro pridáte aj stránku : muž.klamstvo.sk - stačí o sexe a pive ... viac nemusíte rozvádzať!!! :)
sovka62
Celkom pestrá zmes, myslím, že si tam každý môže nájsť niečo zaujímavé, aj keď nie všetko zaujíma každého. Zatiaľ mi tam nechýba nič.
ywett
@redakcia super, mne sa páči! :-)
@stefanm však ja som tam našla čo si spomenul :-D....len sa to hanbím sem skopírovať...hi hi :-P
ywett
no @abdul hneď je tu veselo :-D...teraz to foto pri tvojom nicku, že si to už čítal?...teraz neviem, či máš taký záchvat smiechu, alebo sa hanbíš ako ja :-DD
frezia68
Aj ja som to našla v Pravde na nete a tiež čakám zaujímavú výhru,ako @evanaaa :-))))))))) možná časom budem pripomienkovať,zatiaľ OK :-)
ajuschka
v ziadnom pripade nechcem kritizovat, ved kolko ludi tolko chuti, ale mna zatial tento web neoslovil. modne trendy ma akosi neberu, rozhovory s celebritkami tiez nie. rubrika rodina vyzera fajn, chcelo by to aj rubriku domacnost. mohli by ste napriklad testovat dnesne moderne vydobytky, ako tie super kavovary, a mirovlnky co vam pomaly aj nohy namasiruju (za tu cenu by mali) a podobne, aby sme dopredu vedeli co je len hovadina s prehnanym marketingom a co je skutocne uzitocne :). tot odo mna :) napriklad. mozno aj taka rubrika handmade vychytavok by nebola zla :) mne by sa urcite pacila
trencanka
Ja taketo weby nemusim. nechodim na ne a necitam. Su to blbolsti, ktore sa docitate v tuctovych casopisoch pre zeny. Nic duchaplne, len take "tliachanie" o nicom.
marianne
...ale no dievcence,nechcete sa dozvediet ako dosiahnut orgazmus 3x za sebou:-))))))))))))))))))) to sa v takychto casakoch riesi na stopro, pre tie jemnocitnejsie sa ospravedlnujem,ale neodolala som....:-))))
marianne
@tornadolue :-))))))))))) ani ja nie ,ale neodolala som,ze reku schvalne co tam pisu.......j tieto weby vsetko na jedno kopyto ....ale tam hned na mna vybalili ,ze: chcete mat zadocek na zahryznutie? alebo Poznate zaklady dobreho sexu? :-)))))
marianne
:-)))))).........ja neviem,ze tvorcovia tychto stranok nevedia prist s niecim originalnejsim,tieto haluzoviny sa pisu na kazdom kroku,uz to krici z kazdeho webu a casopisu...uz kupujem len mesacnik vitalitu:-)))) este tam sa nezblaznili....
radost
redakcia
prosím-nesklznite na úroveň bulváru...podľa tých tém-je k tomu blízko...
latka bulváru je "proklate" nízko...:-))
ajuschka
@radost spravne :). co tak take tie uzitocne veci?
inak v suvislosti s touto temou - nebolo by fajn vytvorit taku domacu "rubriku" aj tu na vareche? ale samozrejme variacu - kategoriu domacich vyrobkov ako syr, domace maslo jogurty, kvasok, smotana... to co sa bezne nevari, to co je take staro tradicne :). proste rubrika ako sa to robi :)
klaura
ale dievčence ... nejedujte sa toľko ... veď aj variť vieme všetky a chodíme sem s radosťou ... aj nová stránka si určite nájde svoje čitateľky ... tiež som si tam našla niekoľko článkov, ktoré ma zaujali ... a tie čo pokladám za zbytočné jednoducho odignorujem ...
frezia68
Tak ja už pripomienkujem hneď z rána.Rada by som tam našla výsledky testovania rôznych tovarov.Dávali to v televízii ( možná aj dávajú),ale nie každý má čas. A je zaujímavé poznať výsledky testov či už potravín( jogurty,bryndza,cestoviny.....),alebo chladničky,práčky,kávovary,vysávače,roboty........ďakujem.