Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár včera 15:04
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár včera 15:04
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár 13. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár včera 15:04
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 2 najnovší komentár 3. septembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Ľadová káva s karamelom VIDEO
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
-
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
-
Najlepšie v auguste: V TOP rebríčku videoreceptov zabodovali finalisti z Pečie celé Slovensko
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať!
-
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich
-
Škola volá: 10x niečo sladké na desiatu. Nie z obchodu, ale z domácej kuchyne
-
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
Čítajte viac: Každá soľ pochádza z mora. Akurát je rozdiel, že stolová soľ vyťažená v bani, sa usadila pred státisícmi rokov, keď sa v moriach čvachtali praveké živočíchy. Dnešnú morskú soľ zase získajú z morí plných splaškov, kde havarujú tankery a ropné plošiny. Môžeme si vybrať, čo je chutnejšie.
:)) Už som sa tu s niekým o tom prela.
Teraz napr. najnovšie bijú lekári na poplach, že ľudia sa bezdôvodne prepchávajú rôznymi výživovými doplnkami, vitamínovými preparátmi a väčšinou ani nevedia čo do seba tlačia a prečo. Hlavne, že niečo užívajú, veď je to módne a pritom si často viac ubližujú ako prospievajú.
Mne sa páči celý článok a hlavne názory tohto pána, napr.
"Eskimáci potrebujú rybí tuk v chladnom pásme a netrpia zvýšeným cholesterolom. To však ešte neznamená, že ich máme napodobňovať a pridávať všade omega-3 mastné kyseliny. Ani Masajovia v Afrike nemajú príznaky aterosklerózy, pričom jedia najmä mäso a mlieko. Budeme preto ako prevenciu infarktov propagovať steaky?"
Mna velmi zaujal aj clanok:Prekliatie Michelinovych hviezd,kde sa hovori o temnej stranke gastrononie,tiez zaujmave citanie...
@mimitje , krásny príspevok. Tuším, že všetka zloba pochádza zo závisti. Keby sa tak dala zrušiť...
bratislava.sme.sk/c/5147951/pavel-pospisil-bratislavske-r...
inac uplne suhlasim s porovnanim rastlinne tuky (palmovy olej) vs. maslo a rozne masti typu bravcova, husacia atd...