Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 463 najnovší komentár dnes 22:07
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 463 najnovší komentár dnes 22:07
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 258 najnovší komentár dnes 22:07
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ovocná torta so želatínou +fotopostup
-
Vaječno-cibuľový šalát +fotopostup
-
Snehová roláda so šľahačkou a s jahodami
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! +video
-
Ryba na zemiakoch a paradajkách +fotopostup
-
Fazuľkový guláš (fotoreept)
-
Letné ovocie zapečené pod mandľovou posýpkou
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Nepečený kokosový koláč s marhuľami VIDEO
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
-
Rýchlovky z kuchyne: Čo variť v tomto teple? 12 receptov na jedlá hotové do 30 minút
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Chutné recepty: Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
-
Dobroty z chladničky: 10x nepečené dezerty z piškót. Rýchle, jednoduché, svieže
-
Svieža oslava: 13x letné narodeninové torty s ovocím
Čítajte viac: Každá soľ pochádza z mora. Akurát je rozdiel, že stolová soľ vyťažená v bani, sa usadila pred státisícmi rokov, keď sa v moriach čvachtali praveké živočíchy. Dnešnú morskú soľ zase získajú z morí plných splaškov, kde havarujú tankery a ropné plošiny. Môžeme si vybrať, čo je chutnejšie.
:)) Už som sa tu s niekým o tom prela.
Teraz napr. najnovšie bijú lekári na poplach, že ľudia sa bezdôvodne prepchávajú rôznymi výživovými doplnkami, vitamínovými preparátmi a väčšinou ani nevedia čo do seba tlačia a prečo. Hlavne, že niečo užívajú, veď je to módne a pritom si často viac ubližujú ako prospievajú.
Mne sa páči celý článok a hlavne názory tohto pána, napr.
"Eskimáci potrebujú rybí tuk v chladnom pásme a netrpia zvýšeným cholesterolom. To však ešte neznamená, že ich máme napodobňovať a pridávať všade omega-3 mastné kyseliny. Ani Masajovia v Afrike nemajú príznaky aterosklerózy, pričom jedia najmä mäso a mlieko. Budeme preto ako prevenciu infarktov propagovať steaky?"
Mna velmi zaujal aj clanok:Prekliatie Michelinovych hviezd,kde sa hovori o temnej stranke gastrononie,tiez zaujmave citanie...
@mimitje , krásny príspevok. Tuším, že všetka zloba pochádza zo závisti. Keby sa tak dala zrušiť...
bratislava.sme.sk/c/5147951/pavel-pospisil-bratislavske-r...
inac uplne suhlasim s porovnanim rastlinne tuky (palmovy olej) vs. maslo a rozne masti typu bravcova, husacia atd...