Rôzne

Návštevy cudzích psov

jamalinka - bez fotkyjamalinka, 11. apríla 2012

prosím o radu (nie je to o jedle) ale ak sa píše o hrabošoch skúsim o radu poprosiť aj ja. Nemáme psa ani mačku a napriek tomu máme po každej noci pozdrav (hovienko) od cudzieho psa (psov) na trávniku priamo pod oknami domu. Ploty na záhrade máme, ale tie psiská sa podhrabú a so 100% pravidelnosťou si u nás na novom trávniku vykonávajú potrebu. Dosť nás to vytáča, aby sme po cudzích psoch čistili trávnik, poradíte nám ako sa dá tomu zabrániť?, budem veľmi rada, ak to už nebudem musieť čistiť....dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
mas iba 2 moznosti - prerobit plot alebo kupit elektricky ohradnik ake pouzivaju polnohospodari pre ovecky ci kravicky ...Je to vsak drahe a dost krute k psom a aj inym malym zvieratkam . Predpokladam , ze ten plot nemas velmi zabezpeceny :-(
fiby
Alebo stáť na záhrade a vyháňať ich. Tak to robím ja, ale som doma takže na to čas mám. Niekedy ich nezastihnem a upratujeme aj my po cudzích psoch hovienka.
sovka62
Skoč si do záhradkarskej alebo chovateľskej predajne pre STOP PES a budeš mať pokoj.
sovka62
Klikla som si na tvoj profil, si z Trnavy ako ja, tak môžeš nakúpiť priamo u nás, nemusíš zháňať.
slavnicanka
keď je múrik a na ňom navarený plot psíkovia nemajú šancu.Máme sučku už 13-rok,a žiaden pes sa k nám nedostal,aj keď sa hárala.:)))
jamalinka
ďakujem za informácie, ale plot robiť nemôžem, nakoľko je veľmi dlhý (záhrada má viac ako 23 árov + dvor cca 10 árov) a ten plot si robili susedovci, dali ho veľmi vysoko od zeme,(tiež sa čudovali, že im to tak vyšlo), ale skúsim STOP PES.asi to bude od p. Sovka62 na Štefánikovej ul. tak tam určite zájdem a vyskúšam. Ak sa mýlim tak ma opravte(dúfam, že nerobíme reklamu). P.S. teším sa že ste z Trnavy, ste výborná kuchárka ak budete robiť neaké akcie pre varecháčov dajte vedieť rada sa pridám.
Chovať psa alebo mačku nemusím, pretože sú tak premnožené u susedov, (hneď ich dobehne aj 5 naraz),že ich len odháňame , robia nám neplechu, mám rada zvieratká, ale ked musíte stále po nich niečo čistiť tak Vás to prestane baviť. Ešte raz vdaka, vyskúšam a dám vedieť.