ahojte varechaci,
preco je tu 100 receptov na natierky... nie je ucinnejsie natriet chleba maslom a na to si da kazdy vajca kolko chce /preco robit natierku ked ju pol znamych nechce - lebo je tam niecoho malo, niecoho vela , kazdy podla svojej chuti/.
tak ma tu ubite varechami ale toto mi proste nedoslo lebo mi to pripada ako zbytocna robota a mizivym vysledkom.
1. bud dam na stol vsetko, co chcem, aby sa jedlo a kazdy si berie co chce a kolko chce
2. alebo spravim natierku, aby nepadalo ( hlavne malej ) z peciva ci chleba
vyber si sama
ja rozumiem tomu, ze niekedy su komenty tak jedovate, ze pokazia den aj cloveku, ktorého sa vôbec netykaju, ale s tym asi vela neurobime
proste sprav tak, ako maju radi ludia, ktorých chces nakrmit a hotovo :-)
Ja napriklad robievam na ranajky trochu nezvycajne natierky - z ovocia v kombinacii s makom, orechami ,avokadom .Alebo s dusenou zeleninou a bylinkami , uvarenymi zemiakmi , roznymi syrami . Tieto suroviny by sa urcite nedali iba tak poklast po chlebiku :-)
Takže ja som za nátierky, aj keď ich robievam raz-dva razy do roka, lebo spraviť jej na dva krajce sa nedá a ak spravím viac, musíme ju zjedať tri dni,
pre micanela: niektoré potraviny sa nedajú konzumovať vo vrstvách a povedzme si rovno, aj v príprave jedla to chce niekedy zmenu, lebo najprv ,,jedia" oči. Pekný a hlavne pokojný deň!
nasla som dost kvalitnych stranok o vareni - ale v anglictine, takze pre @kimlo nic /lebo podla tvojich reakcii mas tak ledva zakladnu skolu a nepredpokladam, ze snad ovladas nejaky cudzi jazyk/
@finczi... ked niekto nevie uvarit caj z vrecka bez toho aby ho potom lovil v kanvici ale urazlivo komentuje ostatnych, tak nemam co dodat
moje obľúbené, práve som obe naraz predvčerom robila..:)
nie je sa mieste byť pohodlným a radšej ich nerobiť.
nesúhlasím s autorkou diskusie @micanella