O Varecha.sk

Muffiny najlepšie na svete od KiRi

lubka272 - fotkalubka272, 27. januára 2013

Chcela by som sa opýtať ak niekto z vás piekol tieto mafiny tak či aj
vy máte také riedke cesto (asi ako piškótové). Ja som ho také mala
neovplyvnilo to chuť ani vzhľad ale nabudúce by som ich chcela
niečím naplniť napr. pudingom, džemom, ovocím. Bojím sa však že
mi to spadne úplne na dne a nebude to dobré. Neviete mi stým
niekto poradiť? Za všetky rady vopred Ďakujem.
PS: prajem pekný deň

@zareaguj


Diskusia k téme

lubka272
Ale ten je pridaný dosť dávno neviem či sa niekto ozve.
Ale skúsim.
radost
ja skúsenosť nemám
najlepšia skúsenosť je vlastná...oskúšaš-uvidíš-ved nejde o život...a fantázii a pokusom sa medze nekladú..tvorivosť posúva dopredu..:-)))
lubka272
Samozrejme ale ak je možnosť urobiť to dobre na 1. krát tak prečo nie ? :)
mijaita
Naplnila bych kosicky a tu napln bych dala uplne nahoru testem pak jen lehce zakryla. Nemyslim, ze by napln spadla uplne dolu.
ivkaa
Ja nemám s týmto receptom dobrú skúsenosť, aj keď sú naň samé chvály... Síce cesto je chutné, ale veľmi jemné.. Ja pečiem muffiny v silikónovej forme, ale pri tomto ceste (áno tuším bolo aj také redšie) sa mi oddelili vŕšky muffinov od spodkov.. Neviem čím to je... Už sa mi to stalo aj pri inom recepte... Pri niektorých napr. problém nemám - skúšala som recept s názvom : Konečne vláčne muffiny - tie sa mi napr. vydarili naozaj veľmi pekne na výzor, vyšlo mi ich presne 12, ale zase chuť nebola až taká úžasná... Mne teda vláčne neprišli, skôr také suchšie.... Každému chutí iné, treba vyskúšať :)
ivkaa
Najlepšie sa mi muffiny podarili, keď som išla podľa jedného receptu, ktorý bol asi zle napísaný alebo čo....Tak som zo všetkého popridávala len tak od oka a tie muffiny vtedy mi chutili najviac :D
lubka272
:) ivkaa ja som icch práveže robila a všetko bolo ok ani sa mi nezdalo jemné neviem čím to mohlo byť...... skusim to niekedy stým pudingom a potom vám dám vedieť ako to dopadlo :)
ivkaa
@lubka272 , neviem ani ja... dokonca 2x som ich tuším skúšala.... Škoda, lebo cesto je chutné...
evanaaa
Myslím že záleží aj od cesta, ak sa dá puding, malo by byť trochu hutnejšie, nie moc jemné,a le napokon, ako ti radia, je tu výber, eln si zadaj do vyhľadávača : MUFFINY a môžeš si vybrať, aj pudingové.
lubka272
Nakoniec som to urobila a podarilo sa hoci bolo cesto ako som už spomínala, riedke. Myslím že vtom nebol žiaden problém. Nabudúce však spravím s džemom pretože to nebolo moc cítiť kedže už samé muffiny boli čokoládové. Možno by stačilo dať inú príchuť pudingu. Každopádne som rada že sa podarili ;) A samozrejme ďakujem všetkých za rady a tipy :)