Rôzne

Moja kuchárska kniha

torticka - fotkatorticka, 28. februára 2011

Ahojte varecháčky, varecháči a redakcia, veľmi sa mi páči Moja kuchárska kniha nová verzia,čo ste vymysleli. Aspoň si môžem podeliť všetky recepty, ktoré som si ukladala. Troška mi to bude dlhšie trvať, lebo ako sa poznám, budem sa mýliť. Ale je to fajn spravené. Určite ste už niektorí mali uložené podľa seba. Len tak ďalej.
Aj u Vás je tak krásne, ako u nás? Pochodila som sa po ulici, navštívila som susedovie psa, ktorý je môj veľký kamarát. Keby už prišla jar. Prajem Vám všetkým krásny zvyšok dňa.

@zareaguj


Diskusia k téme

sjuz
tortička - aj mňa veľmi potešila táto novinka, a už sa teším, ke´d to bude dokončené celé:)
Unás je tiež slniečko v BA - a dúfam, že tá hnusná zima už nepríde, a jar sa poponáhľa potešiť nás:)
Aj tebe želám krásny deň:)!
janger
@torticka , nova KK je fajn!
U nas teda pocasie nie je fajn :-(((. Slniecko vam zavidim....Tu je hmlisto, sedo, sychravo, cely den vyzera, ako keby sa stmievalo, bah! Uz aby bola jar. Posielam ti pozdrav a prajem aj nadalej krasny den :-)!
tomas
@torticka keď sa pomýlite nevadí, kliknite do príslušnej rubriky v Kuchárskej knihe a presuňte to znova odtiaľ inde :)
pivonka
Aj ja sa teším z novej kuchárskej knihy a riadne ma to vzalo. Už to mám skoro všetko roztriedené, takmer 300 receptov. ale dostala som sa k nim trochu neskôr, lebo aj u nás, Tortička, na Kysuciach, je pekne a ja som už bola aj na záhradke. Aspoň suché listy z jahôd som pooberala. Je ešte chladno, vietor studený, ale slniečko sľubné.
sovka62
Ale vám závidím (v dobrom). Aj vidím cez okno, že je pekné počasie, ale to len konštatujem. A kuchársku knihu tiež musím odložiť na víkend. Ako každý rok o tomto čase u nás vypuklo šialenstvo "sadbové zemiaky" a to je od rána do večera tak asi tri-štyri týždne. Vtedy nežijeme, len pracujeme.
nadia56
clenom timu varecha dakujem za novu verziu mojej kucharskej knihy, mozem si recepty prehladne clenit a zakladat do jednotlivych rubrik, velmi ste mi tym pomohli a ulahcili vyhladavanie receptov, nech sa vam aj nadalej dari, pekny den vsetkym :-)